OPEN UNIVERSITEIT NEDERLAND
http://www.ou.nl

Uitreiking eerste masterdiploma s Open Universiteit Nederland

Op zaterdag 6 november 2004 ontvangen drie studenten van de faculteit Natuurwetenschappen van de Open Universiteit Nederland hun masterdiploma. Dit zijn de eerste masterdiploma's die de Open Universiteit uitreikt.
De drie studenten hebben de milieuwetenschappelijke masteropleiding Milieu, beleid en samenleving afgerond. Zij krijgen hun diploma uit handen van drs. Th.J.F.M. (Theo) Bovens, lid van het College van bestuur van de Open Universiteit. Dit gebeurt tijdens het jaarlijkse symposium van de faculteit Natuurwetenschappen, dat het thema 'Leren over geluid' heeft.
Vorig jaar november werden de eerste bachelordiploma's van de Open Universiteit uitgereikt aan studenten van de faculteit Natuurwetenschappen. Alle faculteiten van de Open Universiteit Nederland bieden vanaf september 2002 bacheloropleidingen en vanaf september 2003 masteropleidingen aan. Naast de faculteit Natuurwetenschappen bieden de faculteiten Cultuurwetenschappen, Managementwetenschappen, Psychologie, Rechtswetenschappen en Informatica én het onderwijsinstituut Onderwijswetenschappen een of meer masteropleidingen aan.