ATKINS NUTRITIONALS INC.

Atkins producten voor het eerst in Nederland

ATKINS PRODUCTEN VOOR HET EERST IN NEDERLAND
Atkins Nutritionals lanceert als eerste in Nederland een assortiment koolhydraatbeperkte levensmiddelen.

Naast de verscheidenheid aan onbewerkte levensmiddelen die gegeten kunnen worden als men Atkins doet: verse vis, vlees, gevogelte, eieren, verscheidene groenten, bessen en aardbeien en kaas, kan men nu ook genieten van de eerste productlijn van koolhydraatbeperkte levensmiddelen in Nederland. Atkins Nutritionals verkoopt vanaf heden de volgende artikelen ter ondersteuning van de koolhydraatbeperkte levenswijze die vele Nederlanders nu volgen: heerlijke en voedzame Atkins Advantage(tm) repen, Atkins Advantage(tm) Drinkklare Shakes en Atkins Advantage(tm) Shakemix, Atkins Morning Shine(tm) ontbijtrepen, Atkins Endulge(tm) repen en Atkins Quick Quisine(tm) Bakmix.

Dit zijn nog maar de eerste producten in het nieuwe assortiment van koolhydraatbeperkte artikelen zonder toegevoegde suiker. In de loop van 2005 zijn er nog meer verrassende introducties te verwachten.

'Consumenten die minder koolhydraten eten en anderen die de verstandige beslissing nemen om de hoeveelheid suiker in hun voeding te verminderen, kiezen voor de gezonde en heerlijke alternatieven die Atkins Nutritionals nu aanbiedt,' zegt voedingsdeskundige Colette Heimowitz, M.S., Vice President Education and Research bij Atkins Health & Medical Information Services.

Wie zegt dat gewicht verliezen moeilijk moet zijn? Heimowitz legt dit zo uit: 'Bij de Atkins Voedingsmethode(tm) gaat het om het beperken van suiker en enkelvoudige koolhydraten, en die zitten in de meeste kant-en-klare levensmiddelen en snacks die je tegenwoordig kunt kopen. In onze moderne maatschappij, waarin we meestal tijd tekort komen, is het veel gemakkelijker om een kant-en-klare maaltijd te kopen die je na je werk even in de oven zet, dan om je tijd te besteden aan het klaarmaken van een gezondere optie. Eén van de belangrijkste redenen waarom Atkins zo populair is, is dat men zich zoveel beter voelt als men gezonde verse levensmiddelen eet zoals gevogelte, vis, verse groenten, kaas, eieren, noten en zaden, olijven, bessen en aardbeien. Deze levensmiddelen verschaffen een goed evenwicht tussen eiwit, koolhydraten en goede vetten en dat is essentieel voor een koolhydraatbeperkte voedingsmethode. En wat wij zeggen is niets nieuws: de stijging in obesitas in de Westerse wereld is voornamelijk veroorzaakt door een te grote consumptie van suiker en sterk bewerkte levensmiddelen.'

Kijk voor verkrijgbaarheid van de Atkins producten op www.atkins.nl.