BOVAG

Jet Sol helpt met zoeken naar ideale auto in nieuw TV-programma 'Wat Rij Jij?' bij Yorin

5 October 2004

Het kopen van een auto is voor veel mensen een hele onderneming en vaak een moeilijke beslissing. Want welke auto past het beste bij iemand? Wat wil iemand het liefst rijden? Persoonlijke motieven kunnen de zoektocht naar een auto moeilijk maken. In het nieuwe Yorin-programma 'Wat Rij Jij?', vanaf zondag 7 november, vertaalt Jet Sol de wensen van potentiële kopers en gaat zij op zoek naar de ideale auto. Het programma komt tot stand in nauwe samenwerking met de BOVAG.

Mannen willen vaak een luxe uitstraling, een felle motor en de laatste technische snufjes. Terwijl een vrouw dat minder belangrijk vindt en de voorkeur geeft aan ruimte, kleur en sportiviteit. Aan Jet, bijgestaan door een BOVAG-man, de taak om alle specifieke wensen bij elkaar te leggen en tot een auto te komen waar iedereen het juiste gevoel bij heeft.

Verder wordt in elke aflevering van 'Wat Rij Jij?' op een willekeurige plek waar veel verkeer langskomt een snelle autocheck uitgevoerd. Deze check bestaat uit een keuring van zaken die eigenlijk elke autobezitter zelf bij kan houden. Mensen kunnen kostenloos hun voertuig laten nakijken en beoordelen door vakmensen. Olie, bandenprofiel, koelvloeistof, lichten etc. worden gecheckt en terwijl de automobilist wacht, duikt Jet bij de bestuurder in de auto. Wat heeft diegene allemaal in zijn auto liggen? Hangen er fotootjes? Is het netjes of juist een rotzooi? Waarom is voor die betreffende auto gekozen? Kortom; achter elke auto en iedere automobilist zit een verhaal.

Speciale wensen die te maken hebben met auto's komen ook voorbij in 'Wat Rij Jij?'. Zoals een vrouw die al jaren droomt van het rijden in een rode Ferrari. Haar droom komt uit als zij op het circuit van Zandvoort in haar droomauto gas kan geven.

Uitzending: Yorin, wekelijks vanaf zondag 7 november, tussen 19.30 tot 20.00 uur.