Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

NEW YORK, NEW YORK

CITYSUPPORT RENT VOOR STICHTING DOE EEN WENS

Amsterdam, oktober 2004. CitySupport, ontwikkelaar van websites van toeristische topbestemmingen - zoals New York - gaat Stichting Doe Een Wens steunen. Zes CitySupporters lopen op 7 november de marathon van New York om geld in te zamelen voor deze stichting, die wensen van levensbedreigend zieke kinderen vervult. Sunair, Delta Airlines en ATP, the Advanced Travel Partner, zijn hoofdsponsors van de New-York.nl Marathon 2004 actie. Iedereen die doneert via www.new-york.nl/marathon maakt kans op prachtige prijzen - de hoofdprijs is een reis naar New York!

Doe een wens

Stichting Doe Een Wens vervult de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De Stichting neemt niet alleen de organisatie van de wensvervulling op zich, maar betaalt ook alle kosten die aan een wens verbonden zijn. Om meer wensen van zieke kinderen in vervulling te laten gaan, komt de opbrengst van de marathonactie van CitySupport ten goede aan deze Stichting.

Gesteund door Edwin Zoetebier en Humberto Tan.

Op www.new-york.nl/marathon is meer informatie te vinden over de actie van CitySupport en de zes marathondeelnemers. Elke deelnemer wordt online moed ingesproken door een Bekende Nederlander - zoals PSV keeper Edwin Zoetebier en presentator Humberto Tan, zelf ooit deelnemer aan de marathon. Om meer donateurs te mobiliseren stelt CitySupport in samenwerking met Sunair, ATP en Delta verschillende prijzen ter beschikking. Wie 15 euro of meer doneert maakt kans op deze prijzen; de hoofdprijs is een vijfdaagse droomreis naar New York! De actie loopt van 1 oktober tot 12 november.

In balletpakje over de streep

"New York is één van de topbestemmingen die we met CitySupport aanbieden. De marathon, die jaarlijks veel bezoekers trekt, is de ideale mogelijkheid om eens iets extra's te doen. Stichting Doe Een Wens heeft veel geld nodig om wensen in vervulling te laten gaan, door het weggeven van prijzen verwachten we meer mensen over de streep te trekken om deze Stichting te steunen. En er is nog een reden om te doneren; bij 250 of meer donaties rent een van ons - bezoekers kunnen op de website op de loper van hun voorkeur stemmen - de marathon in een balletpakje." aldus Xander Smit, een van de marathondeelnemers van CitySupport.

Zie www.new-york.nl/marathon voor meer informatie of voor maken van een donatie.

CitySupport is - sinds de lancering van Parijs.nl begin 2002 - dé stedentrip specialist op internet. Het concept is gebaseerd op zowel informatievoorziening als de verkoop van reizen en reisgerelateerde producten, waarbij CitySupport uitsluitend optreedt als intermediair. Inmiddels zijn 20 zeer succesvolle steden websites - van berlijn.nl tot new-york.nl - gelanceerd.