Heuvelrug, 12.00 uur

Utrecht 07-11-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Man rijdt tegen geparkeerde autos

VEENENDAAL Zaterdagmiddag rond 15.30 uur is een 34-jarige inwoner van Veenendaal op de Parallelweg tegen twee geparkeerde autos aangereden. De man is vermoedelijk bij een uitwijkmanoeuvre tegen de geparkeerde autos aangebotst. De politie constateerde dat de Veenendaler teveel alcohol had gedronken. Uit de ademanalyse bleek dat hij 390 ug/l aan alcohol in zijn lichaam had. Alledrie de autos moesten worden weggesleept. Proces-verbaal tegen de man wordt opgemaakt.

Hennepplantage opgerold

ELST Zaterdagmiddag is rond 15.30 uur in een loods aan de Rijksstraatweg een hennepplantage ontdekt. 2.400 Plantjes zijn ter plaatse vernietigd. De kwekerij is in zijn geheel ontmanteld. Een 35-jarige inwoner van Velp is aangehouden en meegenomen voor verhoor naar het politiebureau.

Man hindert politie

ELST Zaterdagavond rond 21.30 uur reden politieagenten met optische- en geluidssignalen over de Veenendaalsestraatweg op weg naar een melding. Een voertuig hinderde de politieauto en reed zodanig op de weg dat de politieauto niet kon passeren. Ook na het seinen met koplampen ging de automobilist lange tijd niet opzij. Nadat de agenten de melding hadden afgehandeld zochten zij contact met de automobilist (42 jaar en afkomstig uit Wijk bij Duurstede) en vertelden hem dat hij voor dit hinderen een bekeuring kreeg.