Politie Zeeland


W-10452-2004 Geslagen zonder aanleiding

Omstreeks 03.45 uur in de nacht van zaterdag op zondag, liepen drie Vlissingers, varierend in leeftijd tussen 27 en 31 jaar, over de Nieuwendijk, in hun woonplaats, toen zij plotseling geslagen werden door drie onbekend gebleven mannen.
Een van de slachtoffers heeft zich direct onder doktersbehandeling moeten stellen vanwege verwondingen aan zijn neus. De anderen hebben zwellingen aan hun gezicht opgelopen.
De politie heeft de zaak in onderzoek.

O-10453-2004 Vechtpartij Goes
Op de Oude Vismarkt in Goes heeft een vechtpartijtje geleidt tot de aanhouding van twee verdachten.
De twee, een 23- en een 20-jarige Yersenaar, zijn rond 04.15 uur aangehouden door de politie, omdat zij een 19-jarige Goesenaar zouden hebben mishandeld. Door de mishandeling is een stuk tand van de Goesenaar afgebroken. Beide verdachten zijn na verhoor weer vrijgelaten. Zij krijgen een proces-verbaal.

Z-10454-2004 Woningbrand met dode Oostburg
In een woning aan de Schorpioen in Oostburg is vannacht brand ontstaan.
De brand is mogelijk ontstaan nadat een van de bewoners een frituurpan op het fornuis heeft laten staan en in slaap is gevallen. Omstreeks 06.15 uur is de brand door andere bewoners van de woning ontdekt. Iedereen, behalve een 22-jarige bewoner van de woning, heeft op eigen kracht de woning kunnen verlaten. De 22-jarige is, buiten bewustzijn, uit de woning gehaald door een getuige en een bewoonster van de woning. De 22-jarige is overgebracht naar een ziekenhuis in Brugge. Hier is hij rond 15.00 uur vanmiddag overleden.

O-10455-2004 Vernieling auto Zierikzee
Van een geparkeerde auto in de Zijpestraat in Zierikzee is een spiegel vernield.
Het schadebedrag is nog onbekend. De vernieling heeft plaatsgevonden in de nacht van zaterdag op zondag.

O-10456-2004 Verkeersongeval 's-Heer Hendrikskinderen
Op de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Hendrikskinderen heeft vanmorgen rond 09.00 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.
Een 42-jarige Vlissingse automobilist is door onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal aangereden.

Z-10457-2004 Verkeersongeval Hoek
Op de Hoekseweg in Hoek heeft vanmorgen rond 09.47 uur een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een fietser en een voetganger.
Een 59-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen liet haar hond uit op genoemde weg. (een fietspad) De hond liep op een gegeven moment over het fietspad heen en bleef daar zitten. Hierdoor reed een 60-jarige fietser uit Terneuzen over de hondenriem heen en verloor hij zijn evenwicht. Beide betrokkenen kwamen ten val. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis omdat zij ten gevolge van haar val gewond raakte.