Politie Zeeland


O-10441-2004 Bedreiging Zierikzee

Op zaterdagmiddag omstreeks 13.57 uur is een 49-jarige inwoner van Zierikzee met een wapen bedreigd door een 32-jarige plaatsgenoot.
De bedreiging vond plaats in de Plevierstraat in Zierikzee en had een onbekende aanleiding. De 32-jarige Zierikzeeenaar is aangehouden door de politie. Hij is, na verhoor, weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


O-10442-2004 Diefstal uit bedrijf Yerseke

Uit een bedrijf aan de Langeville in Yerseke is vrijdagavond rond 19.40 uur een portemonnee met een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen.
Een man werd, tijdens de insluiping, op heterdaad betrapt door de eigenaar van het bedrijf. Hij kon zich uit de voeten maken. De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie, zij heeft de zaak in onderzoek.


O-10443-2004 Verkeersongeval materiele schade Goes

Op de A58, ter hoogte van Goes, heeft zaterdagmiddag rond 16.45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.
Tijdens een inhaalmanoeuvre raakte de bestuurder van een personenauto, een 21-jarige Vlissinger, de macht over zijn stuur kwijt en reed tegen de vangrail. Mogelijk is de oorzaak van het ongeval de harde regen geweest. De auto raakte beschadigd door het ongeval, maar de bestuurder kon zijn weg wel, met zijn auto, vervolgen.


O-10444-2004 Verkeersongeval met letsel Kruiningen

Op de N289 in Kruiningen heeft zaterdagmiddag rond 17.34 uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een gewonde is gevallen.
Een 20-jarige automobilist uit Yerseke verleende op het kruispunt met de Burgemeester Elenbaasstraat geen voorrang aan de voor hem van rechts komende, 70-jarige, automobilist uit de gemeente Reimerswaal. Hierdoor ontstond tussen beiden een aanrijding waarbij de passagiere van de 70-jarige, een 51-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal, met rugklachten is overgebracht naar het ziekenhuis.

O-10445-2004 Verkeersongeval met letsel, Kerkwerve
Op de N59 ter hoogte van Kerkwerve heeft gisteren rond 22.46 uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een 41-jarige bestuurder van een personenauto gewond is geraakt.
Het ongeval betreft een eenzijdig ongeval. Door onbekende oorzaak is de 41-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland met zijn auto van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn auto was geheel vernield en is weggesleept door een takelbedrijf.