Uitgifte 1e Kinderpostzegels 2004

Geachte redactie,

De Stichting Kinderpostzegels Nederland en TPGPost nodigen u graag uit voor de feestelijke uitgiftebijeenkomst van de kinderpostzegels 2004 op 8 november.

De Stichting Kinderpostzegels maakt bekend wat de Kinderpostzegelactie 2004 heeft opgebracht. Tevens zal Kenny van Weeghel, drievoudig medaillewinnaar wheelen op de laatste Paralympics, de eerste zegels in ontvangst nemen. De bijeenkomst vindt plaats in het Olympisch Stadion, een keuze die voortkomt uit het thema van dit jaar: 'Lekker Gezond'.

Maandag 8 november om 14.15 uur, binnenterrein Olympisch Stadion, Amsterdam

De onthulling van de opbrengst is spectaculair en sportief tegelijk. Hoofdrolspelers zijn leerlingen van Mytylschool 'de Piramide' uit Den Haag en kinderen van de Kinderwinkel uit Moerwijk, Den Haag. De Kinderwinkel organiseert activiteiten die kinderen uit een achterstandssituatie stimuleert iets samen te ondernemen en te leren. Sportman Van Weeghel en de ontwerpers van de zegels, Ping Pong design, helpen de kinderen bij de onthulling.

Later op de middag zal Peter Bakker, voorzitter Raad van Bestuur van TPG, de eerste Kinderpostzegels aan Kenny van Weeghel overhandigen. Deze uitgiftebijeenkomst wordt opgeluisterd met een breakdance-act van kinderen die eerder op de middag ook al in actie kwamen.

Een volledig programma treft u bijgaand aan.

Wij zouden het op prijs stellen als u uiterlijk 5 november laat weten of wij op uw komst mogen rekenen. Per e-mail: g.van.raalte@pvsc.nl of met het bijgevoegde faxformulier. Heeft u vragen, dan kunt u bellen met Susanne Schoenmacker (communicatiemedewerker Kinderpostzegels) op het telefoonnummer (071) 525 98 00.

Met vriendelijke groet,

Nelleke Bakkeren - Voogt
Directeur Stichting Kinderpostzegels Nederland