Heuvelrug, 09.15 uur

Utrecht 08-11-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Dieven aangehouden

WIJK BIJ DUURSTEDE Op zondagmiddag werden twee jongens aangehouden nadat ze goederen gestolen hadden. Omstreeks 12.30 uur kreeg de politie de melding dat twee jongens over het hek waren geklommen van een winkel aan de Langbroekseweg. Door agenten werd het duo, 14 en 16 jaar afkomstig uit Doorn, aangehouden. Ze hadden enkele levensmiddelen meegenomen die op een afgesloten terrein van de winkel lagen. Na verhoor konden de jongens het politiebureau weer verlaten. Kort hierop kreeg de politie weer een melding dat er jongens over het hek waren geklommen. Hetzelfde duo dat eerder was aangehouden, was ook nu weer aan het stelen geslagen. Ze werden wederom aangehouden en ingesloten.

Baldadige man aangehouden

VEENENDAAL- Op zondagochtend werd een baldadige man aangehouden. Omstreeks 09.50 uur werd een 30-jarige man uit Maastricht aangehouden omdat hij zich baldadig gedroeg. Agenten werden gewaarschuwd nadat getuigen hadden gezien dat de man uit Maastricht tegen vuilnisbakken aan het schoppen was aan het Stationsplein. De politie werd gewaarschuwd en de man werd ingesloten voor verhoor.

Rijden onder invloed

LEERSUM- Op zondagochtend werd een man aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Omstreeks 10.00 uur controleerden agenten een 40-jarige man uit Duitsland op de Rijksstraatweg. Hij bleek gedronken te hebben en blies op het bureau 725 ug/l. Hij kon zijn rijbewijs inleveren en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.