OSK COMMUNICATIE & ONTWIKKELING


Nico Kamminga directeur OSK

Vanaf 1 november is Nico Kamminga algemeen directeur en partner van OSK Communicatie & Ontwikkeling in Bilthoven. René Sterk en Hubert Derkx hebben hun directietaken overgedragen en gaan zich met name richten op coaching en organisatieontwikkeling. Kamminga (48) werkte in diverse marketing management functies bij Polygram, Randstad, HP en Centraal Beheer. De afgelopen jaren werkte hij als zelfstandig marketing communicatie adviseur.

OSK mobiliseert de creativiteit en communicatiekracht van mensen en organisaties en zorgt dat die kracht van binnen naar buiten gaat. De basis voor wederzijds succes en continuïteit is een langdurige en intensieve relatie met opdrachtgevers. Ingevuld met een veelzijdige combinatie van advies, media, training en organisatieontwikkeling.

Opdrachtgevers van OSK zijn bedrijven en instellingen in semi-overheid en non profit, waaronder Wehkamp, Philip Morris Holland, ANP Pers Support, Accell Group, Dura Vermeer, Daimler Chrysler, Huntleigh Healthcare en diverse gemeenten. Het bureau functioneert als netwerkorganisatie, ook in Europees verband met Euroteam, en telt op dit moment zeven medewerkers. OSK viert in 2005 haar 20-jarig jubileum.

Noot voor de redactie,