Eemland noord, 10.45 uur

Utrecht 08-11-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Schennispleger

SOEST Op zondag 7 november heeft de politie een man aangehouden op verdenking van schennispleging.

Rond 13.35 uur zag een getuige dat op de rotonde Dalweg / Beukenlaan een man zijn broek liet zakken en vervolgens zijn geslachtsdeel in zijn hand nam. De getuige belde de politie en politiemensen gingen ter plaatse.

De verdachte, een 37-jarige man uit Maarssen, werd ter plaatse aangetroffen en aangehouden. Hij is voor nader onderzoek in het politiebureau ingesloten en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Vechtpartij

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op zondag 7 november werden na een vechtpartij drie personen aangehouden.

Rond 12.55 uur kreeg de politie de melding dat op de Koningin Wilhelminastraat een 19-jarige jongeman uit Bunschoten-Spakenburg door twee bekenden van hem was mishandeld, maar dat hij zelf gebruik zou hebben gemaakt van een honkbalknuppel. Onderweg naar het adres zagen politiemensen de twee verdachten, een jongen van 17 en een jongeman van 19, beiden uit Bunschoten-Spakenburg, lopen. Het tweetal werd op verdenking van mishandeling aangehouden.

Op het politiebureau werd de 19-jarige aangever ook aangehouden. Dit op verdenking van mishandeling van het eerder aangehouden tweetal. De politie stelt een nader onderzoek in naar wat er precies is gebeurd.