Ingezonden persbericht


Persbericht

Teamversterking bij FileNet BV

Amstelveen, 8 november 2004 - - FileNet BV, marktleider op het gebied van Enterprise Content Management (ECM)- en Business Process Management (BPM)-oplossingen, heeft onlangs een drietal nieuwe medewerkers aangesteld. Het gaat om ing. Rob Vink als District Systems Manager Benelux & Nordic, Martijn Schilperoort (BA) als Business Development Manager en drs. Christian Zubani als Account Executive Financial Services.

Rob Vink (40) geeft per 1 oktober jl. leiding aan een groep business- en salesconsultants binnen de Benelux & Nordic regio. Daarnaast is Vink verantwoordelijk voor het verschaffen van de juiste informatie en kennis aan business partners om succesvolle FileNet implementaties te kunnen realiseren. Vink is reeds meer dan tien jaar werkzaam in de enterprise software-markt. Voor zijn indiensttreding bij FileNet werkte hij bij toonaangevende softwarebedrijven zoals Sybase, Forte Software, Interwoven en Tridion.

Martijn Schilperoort (36) zal zich in zijn functie richten op het ondersteunen van business partners in hun commerciële activiteiten alsmede op het ontwikkelen van nieuwe klantrelaties. Voor zijn indiensttreding per 1 oktober jl. werkte hij bij Lexmark International als Business Development Manager en was verantwoordelijk voor het ontplooien van commerciële activiteiten m.b.t. remote capturing.

Christian Zubani (33) is aangetrokken als Account Executive voor de FileNet-accounts binnen het bank- en verzekeringswezen. Voor zijn aanstelling bij FileNet BV in mei 2004 was hij bij Staffware BV als Strategic Business Manager verantwoordelijk voor het genereren van new business, met focus op top-20 accounts in het financiële en verzekeringssegment. Daarvoor heeft hij als account manager gewerkt bij Getronics Software Solutions BV en QUBE ICT Solutions BV.

Derk-Jan Brand, Country Manager Benelux & Nordis bij FileNet zegt: "Organisaties zijn en blijven op zoek naar manieren om kosten te reduceren, inefficiënte bedrijfsprocessen te elimineren en te voldoen aan nieuwe regelgeving. Om ervoor te zorgen dat we de groeimogelijkheden op de internationale én Nederlandse markt optimaal blijven benutten, is investeren in ervaren en deskundige mensen essentieel. Ik ben er zeker van dat deze drie nieuwe collega's een meetbare bijdrage zullen leveren aan FileNet's succes; ze zijn een aanwinst voor onze organisatie."

FileNet BV - Bouwerij 34-36, 1185 XX Amstelveen
Tel.: 020 543 1345, fax: 020 543 1363, internet: www.filenet.com

Over FileNet BV
FileNet Corporation (NASDAQ: FILE) helpt organisaties betere beslissingen te nemen door de content en processen achter hun activiteiten te beheren. FileNet's enterprise content managementoplossingen (ECM) stellen klanten in staat om concurrentievoordeel te verkrijgen en te behouden door content uit hun hele organisatie te beheren, hun bedrijfsprocessen te automatiseren en te stroomlijnen en een volledig aanbod aan connectiviteit te bieden die nodig is om het nemen van dagelijkse, belangrijke beslissingen te vereenvoudigen. FileNet ECM-oplossingen bieden een uitgebreide reeks capaciteiten die integratie bieden met bestaande informatiesystemen. Zo levert zij voordelige oplossingen om echte zakelijke problemen op te lossen. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1982, hebben meer dan 4.000 organisaties, waaronder 81 van de Fortune 100-bedrijven, gebruikgemaakt van de voordelen die FileNet-oplossingen bieden bij het beheren van 'mission critical' content en processen.Het hoofdkantoor van FileNet is gevestigd in Costa Mesa, Californië. Het bedrijf biedt haar innovatieve ECM-oplossingen in meer dan 90 landen aan via zowel haar eigen wereldwijde verkoopkanaal en professionele diensten, als via haar ValueNet® Partner-netwerk van resellers, system integrators en applicatieontwikkelaars.


---

Voor redactionele informatie en/of fotomateriaal:
Influx PR - Margienke Bos of Gerline van Wijnen
Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: margienke/gerline@influx-pr.com (Ref: 05/04)