Ingezonden persbericht


RSA Security benoemt Corné van Rooij tot Technical Account Manager Benelux

Maarssen, 8 november 2004 - RSA Security, Inc. (Nasdaq: RSAS) heeft Corné van Rooij (34) benoemd tot Technical Account Manager Benelux. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere positionering van de oplossingen van RSA Security binnen het klantenportfolio en de prospects van RSA Security in de Benelux.

Voordat Van Rooij bij RSA Security in dienst trad, vervulde hij als Senior Consultant diverse rollen bij Computer Associates, waarvan de laatste jaren als Business Technologist. In deze functie specialiseerde hij zich in security-software, waaronder eTrust-producten (merknaam van Computer Associates). Van Rooij was twee jaar Business Development Manager Software bij Copaco Nederland B.V. Bij Kender-Thijssen vervulde hij vijf jaar lang uiteenlopende functies, het laatst als Teammanager Security & Consultancy. Van Rooij draagt de titel 'CISSP', wat staat voor Certified Information Systems Security Professional.

"RSA Security is een bekende speler in de markt voor informatiebeveiliging", zegt Van Rooij over zijn komst naar RSA Security. "Het bedrijf is zeer flexibel en heeft goede partnerships. Mijn rol is het verder positioneren van RSA Security als dé partner voor het oplossen van beveiligingsvraagstukken bij grote ondernemingen. Hierin komt mijn ervaring en specialisatie enorm goed van pas. Met een enthousiast en succesvol team in de Benelux als basis, kunnen we ons volledig richten op het versterken van onze marktpositie in deze regio."

RSA Security, Inc.
RSA Security helpt organisaties bij het beschermen van bedrijfskritische informatie en het regelen van toegangsrechten voor identiteiten en applicaties die deze informatie uitwisselen. De oplossingen van RSA Security - inclusief identity & access management-oplossingen, veilige mobiele telefonieoplossingen, bedrijfsnetwerken, online transactieverkeer en beveiliging van gebruikersidentiteiten - bieden een naadloze e-security-oplossing die ongeëvenaard is in de markt. Onze sterke reputatie is gebaseerd op een rijke historie van innovatie, leiderschap, bewezen technologie en de meer dan 15.000 klanten wereldwijd. Samen met meer dan 1.000 technologie- en integratiepartners creëert RSA Security vertrouwen in een veilig internet.