Politie Zeeland


O-10486-2004 Auto-inbraken in Zierikzee

In de nacht van zondag op maandag is in Zierikzee ingebroken in twee geparkeerde auto's.
De auto's stonden geparkeerd aan de Fokkerstraat en de Plevierstraat. Uit beide voertuigen werd de geluidsapparatuur weggenomen. Zondag tussen 02.00 uur en 09.00 uur werden beide buitenspiegels vernield van een auto die stond geparkeerd aan de Zijpestraat.


Z-10487-2004 Auto-inbraken in Clinge

In de nacht van zondag op maandag is op drie plaatsen ingebroken in geparkeerde auto's.
Uit twee auto's die stonden geparkeerd aan de Ruijterlaan, Sterredreef en de Kennedylaan werd de geluidsapparatuur weggenomen. Bij een auto aan de Koningin Julianastraat en aan de Rembrandtstraat bleef het bij een inbraakpoging.


O-10488-2004 Vier auto's betrokken bij kop/staartbotsing

Op de Ringbaan Oost te Goes vond maandagmorgen rond 09.00 uur een kop/staartbotsing plaats waarbij vier voertuigen waren betrokken.
Een 18-jarige automobilist uit de gemeente Westvoorne had te laat in de gaten dat de auto voor hem, bestuurd door een 31-jarige vrouw uit Goes, moest remmen en reed achter op haar voertuig. Zij reed op haar beurt weer tegen de auto voor haar, bestuurd door een 36-jarige Oost-Souburger die weer doorschoot tegen de bedrijfsauto van een 48-jarige man uit de gemeente Goes. De drie personenauto's raakten beschadigd, de bedrijfsauto had geen zichtbare schade. Alle bestuurders kwamen met de schrik vrij.


O-10489-2004 Aanrijding tussen twee personenauto's

In Heinkenszand vond maandagmorgen rond 10.00 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's die daarbij beschadigd raakten.
Een 58-jarige automobiliste uit Heinkenszand reed over Clara's Pad en verleende op de kruising met de Dorpsstraat/Julianastraat/Stationsweg geen voorrang aan een 35-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele die vanaf de Stationsweg kwam. De 35-jarige automobiliste reed hierbij tegen de richting in. Er was alleen materiële schade.





Politie Zeeland