Multikabel


Juize FM op de kabel in Noord-Holland
08 november 2004

Juize FM wordt opgenomen in het standaard radio-aanbod van Multikabel. De Regionale Programmaraad heeft de directie van Multikabel positief geadviseerd over toevoeging van dit populaire radiostation.

In de vergadering van 18 oktober jl. heeft de Regionale Programmaraad positief advies uitgebracht aan de directie van Multikabel over het opnemen van de radiozender Juize FM in het standaard radio-aanbod via de kabel.

Juize FM is een Nederlandstalig radiostation dat tot op heden alleen nog te beluisteren is via internet. Juize FM richt zich op jongeren van 10 tot 25 jaar en heeft uitsluitend een Hiphop- en R&B-programmering.

Juize FM komt voort uit het populaire radioprogramma Juize dat in 1999 startte op Radio538, maar is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig internet-radiostation. Het programma staat garant voor de nieuwste tracks op gebied van Hiphop en R&B.

Multikabel is een van de eerste kabelbedrijven dat de spin off van dit populaire Radio538-programma via de kabel uitzendt. Juize FM is vanaf eind december te beluisteren op FM 88,5 MHz.