Gemeente Sneek


Burgemeester Brok bezoekt Kurobe

Burgemeester Arno Brok brengt momenteel een bezoek aan de zusterstad van Sneek: Kurobe. De gemeente Kurobe bestaat 50 jaar en Brok neemt deel aan de festiviteiten. De afdeling voorlichting van de gemeente Sneek ontving van haar collega's uit Kurobe enkele foto's van het bezoek. De foto's zijn gemaakt op vrijdag 5 november. Brok keert aanstaande woensdag terug uit Kurobe.

Aankomst burgemeester Brok in Kurobe. Hij ontvangt bloemen van een jeugdige inwoner van de gemeente. Links op de foto burgemeester van Kurobe Horiuchi en in het midden Dhr. L. Griek van het Japanse/Sneker bedrijf YKK.

Brok overhandigt zijn collega burgemeester een cadeau. Ze bevinden zich in de raadszaal van het stadhuis van Kurobe. Burgemeester Horiuchi toont het cadeau: een tegeltableau van de Waterpoort . De blauwe vlag op de achtergrond is de vlag van Kurobe. Een cadeau voor burgemeester Brok: een foto van Kurobe. In het midden is de rivier te zien die dwars door Kurobe heen loopt. Links op de achtergrond de Sneker vlag.

© copyright 2004 Gemeente Sneek - Laatste wijziging: 8-11-2004