Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


08 november 2004


Auto rijdt tegen boom.

Op zondag (07/11) vond er rond 12.50 uur een verkeersongeval plaats op de Otterloseweg.
Een 79-jarige automobilist uitApeldoorn raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. In verband met nekklachten werd de man voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.


Drankrijder betrapt.

Een 50-jarige automobilist uit Apeldoorn bleek op zondag (07-11) rond 17.10 uur bij een politiecontrole op de Kruizemuntstraat onder invloed van alcohol. De man blies een promillage van 1,3 Zijn rijbewijs werd ingenomen en er werd proces-verbaal opgemaakt.


Inbraak school.

Op zondag (07/11) werd er rond 03.30 uur ingebroken in een school aan de Duizendschoon.
Via een ladder klom de dader naar de eerste verdieping en forceerde een raam.
Ontvreemd werd een onbekende hoeveelheid audio- en videoapparatuur.


Vernieling aan taxibus.

Een 48-jarige bewoner van de binnenstad ergerde zich zondag (07/11) rond 03.10 uur groen en geel aan de geluidsoverlast in de buurt van zijn woning. Een taxibus stond met draaiende motor te wachten op passagiers. Een deel van de aanwezige passagiers wachtte bij de bus en veroorzaakte het nodige kabaal. De man, die regelmatig last heeft van deze geluidsoverlast, werd zo kwaad dat hij een onbekend voorwerp tegen de ruit van de taxibus waardoor er een ster in de ruit ontstond.
De man werd aangehouden. De politie maakt een proces-verbaal op.


Auto tegen gevel


Een bestuurster van een personenauto is vanochtend (ma 8/11) tegen de gevel van een leegstaand pand aan de Molecatenlaan in Apeldoorn gereden. Niemand raakte gewond. Het pand raakte beschadigd en moest worden gestut.De auto werd bestuurd door een 76 jarige vrouw uit Apeldoorn. Bij haar in de auto zat haar 33 jarige dochter. De bestuurster verklaarde voor het eerst in een automaat te rijden.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting Bert Top

055 - 548 60 58


---- --