Ingezonden persbericht


Projectcode ONE.004-2004
Datum verzending 4 november 2004
Omschrijving Persbericht Onetomarket BV

---

Nieuwe koers Onetomarket leidt tot vertrek aandeelhouder

Per 1 november 2004 is de bedrijfsvoering van Onetomarket volledig in handen van Jac van Ommen. Begin dit jaar werd duidelijk dat Van Ommen met het bedrijf een andere koers wilde varen. Na vier jaar succesvol te hebben samengewerkt, besloot Van Ommen tot een interne overname van het bedrijf. Met deze 'management buy-out' is Onetomarket een nieuwe weg ingeslagen. Van Ommen blijft het gezicht van de organisatie en heeft een duidelijke visie waar hij met het bedrijf over twee jaar wil staan. Hij is vastbesloten Onetomarket op de kaart te zetten als full-service online mediabureau.

Van zoekmachine marketingbureau naar online mediabureau Door een breder pakket aan diensten aan te bieden denkt Van Ommen in te spelen op de vraag van de toenemende adverteerders op het Internet. Mediabuying, Pay-per-click management en ProgramSeven zijn activiteiten waarmee Onetomarket, naast Search Enigne Positioning haar dienstenpakket heeft uitgebreid. "We willen ons richten op de online actieve adverteerders, voor wie we een totaalpakket verzorgen op het gebied van online marketing. Gebundelde marketinginformatie leidt tot doelgerichte campagnes, betere verspreiding op het Net, efficient budgetbeheer en inzichtelijke resultaten. Als online intermediair zijn wij onafhankelijk en rechtstreeks toegankelijk. 'Interactie' is onze kracht".

Onetomarket is groot geworden door het professionaliseren van zoekmachine optimalisatie (SEP). Het bedrijf werd begin 2000 opgericht door Jac van Ommen en Kees Verpalen. Het mediabureau werkt conform derichtlijnenzoalsdezezijnopgestelddoorhetIAB,insamenwerkingmetdebelangrijkstezoekmachineseneenaantalmarketingbureaus.TechnologieeninnovatiezijnbelangrijkepijlersbinnenOnetomarket.Onlinecampagneswordenbegeleiddoortechniekenmarketingenondersteunddoorgeavanceerdesoftwarevoorbeheerenrapportage.Nieuweontwikkelingenophetgebiedvanonlinemarketingmaaktenveranderingenbinnenhetbedrijfnoodzakelijk.VerpaleniseenandererichtingingeslagenopinternetgebiedenVanOmmenkrijgt nu ruimte om zijn visie uit te dragen.

E I N D E P E R S B E R I C H T

---

Onetomarket BV
De Wetstraat 26
6814 AP ARNHEM

The Netherlands

www.onetomarket.nl

tel: +31(0)26-352 18 70
fax: +31(0)26-352 18 71
gsm:+31(0)6- 55700602
email: mailto: jac@onetomarket.nl

o n l i n e m a r k e t i n g

---- --