2e persbericht van maandag 8 november 2004

Eindhoven 08-11-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Bromfietster gewond bij verkeersongeval

Een 16-jarige meisje uit Leende is maandag om 8.45 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Antoon Coolenlaan. Het meisje reed op haar bromfiets over de Antoon Coolenlaan en voor haar reed een personenauto met een 46-jarige Eindhovenaar achter het stuur. De Eindhovenaar moest remmen en het meisje uit Leende kon niet op tijd tot stilstand komen en reed tegen de achterkant van de personenauto. Het meisje is met enkele botbreuken in het MMC in Veldhoven opgenomen.

Eindhoven: Auto gestolen

Maandag tussen 11.00 en 13.45 uur is vanaf de Woenselse Markt een groene Mercedes Vito bestelauto met het kenteken 96-VT-VH gestolen.

Asten: Diefstal en vernieling

In het afgelopen weekend is ingebroken in een schaftkeet aan de Hutten. De deur is opengebroken en uit de keet zijn handzagen en een radio weggenomen. Aan de keet zijn enkele vernielingen aangericht.

Veldhoven: Snelheidscontrole

Bij een snelheidscontrole op de Dorpstraat zijn maandag tussen 14.00 en 16.05 uur 54 bestuurders betrapt op te hard rijden. 1022 voertuigen passeerden de radarapparatuur. De hoogste snelheid was 73 km/u. 50 is toegestaan.