Persberichten maandag

's-Hertogenbosch 08-11-2004

GRAFFITISPUITER AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 13 jarige jongen uit Den Bosch is op 7 november 2004 omstreeks 18.50 uur aangehouden omdat hij graffiti had gespoten op een bord op de Mgr. Diepenstraat te Den Bosch. De jongen is overgedragen aan bureau Halt.

AUTOBRAND

's-Hertogenbosch - Op de Zuid Willemsvaart te Den Bosch is op 7 november 2004 omstreeks 22.35 uur een Golf personenauto uitgebrand. Brandweer bluste de brand. De auto is aangestoken.

EENZIJDIG ONGEVAL

Sint Michielsgestel - Op 7 november 2004 omstreeks 18.25 uur is een 17 jarige bromfietser uit Sint Michielsgestel met zijn bromfiets ten val gekomen op de Berkenlaan te Sint Michielsgestel, nadat hij een stoeprand raakte. Slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch.

RIJDEN ONDER INVLOED

Sint Oedenrode - Tegen een 26 jarige automobilist uit Veghel is op 7 november 2004 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 19.20 uur op de A50 te Sint Oedenrode. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

Boxtel - Een 42 jarige man uit Boxtel is op 7 november 2004 aangehouden ivm mishandeling van een 35 jarige man uit Boxtel. De mannen hadden een onenigheid in een horecagelegenheid aan de Markt te Boxtel. De ruzie werd buiten op straat voortgezet waarbij het slachtoffer mishandeld werd. De man is voor zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch.

AANGEHOUDEN NA WONINGINBRAAK

Veghel Op de A50 in Veghel zijn in de nacht van zondag op maandag vier personen aangehouden die ervan verdacht worden een woning inbraak te hebben gepleegd. Na een melding van een woninginbraak op de Bosven in Veghel zijn de politie-agenten achter een auto aangegaan die gesignaleerd was bij de woning. Op de A50 zagen ze de auto die na een stopteken op de vluchtstrook stopte. In de auto zaten vier personen die de politie aangehouden heeft. Het gaat om een 19-jarige man, een 20-jarige man, een 21-jarige man en een 22-jarige man, allen uit Oisterwijk. De verdachten zijn in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

VERKEERSCONTROLES

Oss/Nistelrode zondagmiddag heeft de politie bij snelheidscontroles op de Nieuwe Hescheweg in Oss vier bestuurders bekeurd voor te hard rijden.
Zondagavond controleerde de politie op snelheid op de Cereslaan in Oss en de N265 in Nistelrode. Hierbij werden vier automobilisten verbaliseerd omdat ze te hard reden. Hoogst gemeten snelheid was 116 km/u waar 80 km/u is toegestaan.

AUTO GESTOLEN

Boxmeer Zondag is in de loop van de dag een auto ontvreemd op de parkeerplaats aan de Loerangelsestraat in Boxmeer. Het betreft een grijze Opel, model Corsa A met kenteken DD-LX-04.
-----
Overloon - Vanaf de Kuluutsheuvel te Overloon is in de nacht van 7 op 8 november 2004 een zwarte Audi A4, kenteken 98-DG-RX ontvreemd.

VERKEERSCONTROLES

Boxmeer Zondagmiddag heeft de politie op de A77 ter hoogte van Boxmeer snelheidscontroles gehouden met gebruikmaking van laserapparatuur. Er werden vier automobilisten staande gehouden. De hoogst gemeten snelheid was 165 km/u waar 120 km/u is toegestaan.

Beers Tijdens een snelheidscontrole op de Millseweg in Beers zijn zondagavond vijf bestuurders bekeurd. Hoogst gemeten snelheid was 102 km/u.

Cuijk Maandagochtend zijn bij een controle op het voeren van fietsverlichting aan de Jan van Cuijkstraat en Irenestraat in Cuijk twee fietsers bekeurd omdat zij op hun fiets geen juiste verlichting voerden. Op de Katwijkseweg werd gecontroleerd op snelheid; een bestuurder werd bekeurd omdat hij 97 km/u reed waar 80 km/u is toegestaan.