Politie Limburg-Noord


Politie vraagt aandacht voor vier onopgeloste misdrijven in De Gouden Tip
Datum: 08-11-2004
Tijd bericht: 16:32
Plaats: Venlo / Maastricht
In de uitzending van dinsdag 9 november roept de Limburgse politie de hulp van de kijkers in bij het oplossen van vier misdrijven.

Zaak 1: Bij een onderzoek naar auto inbraken in Gennep en omgeving zijn bij een aantal verdachten goederen aangetroffen die vermoedelijk gestolen zijn. Een aantal goederen wordt in de uitzending getoond, de overigen zijn na de uitzending te zien op www.degoudentip.tv

Zaak 2: In Heerlen wordt een supermarkt overvallen door 2 gemaskerde mannen. Een van de caissières wordt met een mes bedreigd en de daders gaan er met geld én een kassalade vandoor. De overval is door bewakingscamera's opgenomen.

Zaak 3: In Stramproy wordt 's nachts door 4 onbekende mannen een drogisterij leeggeroofd. De mannen zijn binnengekomen door het glas van de voordeur in te slaan. De winkelkraak is door de bewakingscamera geregistreerd.

Zaak 4: Als een man uit Nuth met een vriend naar Kerkrade rijdt, wordt hij agressief benaderd door een andere automobilist. Onderaan de afslag Kerkrade West wordt de man plotseling door de bijrijder uit de andere auto neergeschoten en raakt hij zwaargewond. Deze zaak wordt in de uitzending gereconstrueerd.

Direct na de uitzending kunt u op onze vernieuwde site www.degoudentip.tv de onderwerpen nog eens bekijken, inclusief de getoonde beelden.

Het programma wordt op dinsdag 9 november uitgezonden op L1 televisie om 17:07 uur. Daarna zijn er herhalingen om 7 over het volle uur, t/m 00:07 uur. Woensdag 10 november is het programma in de dagcaroussel te zien tussen 09:00 en 17:00 uur. Zaterdag 13 november wordt het programma nog één keer herhaald om 22:00 uur.