Ingezonden persbericht

Winkeliers delen kortingsbonnen uit via internet

ROTTERDAM, 20041026 -- Op initiatief van een aantal enthousiaste middenstanders kunnen websurfers voortaan kortingsbonnen uitprinten van winkeliers in de eigen regio via www.pakdiebon.nl


Eén van de initiatiefnemers licht toe: "als MKB-ondernemers misten wij een site waarop wij op een simpele manier, snel en online nieuwe aanbiedingen aan onze doelgroep konden presenteren. Adverteren op internet is tóch een kostbare zaak, dus je wilt wél zeker weten dat je er iets mee bereikt. Via de nieuwe site adverteren wij nu voor een fractie van de normale kosten, en potentiële klanten surfen elke dag doelbewust naar de site om onze nieuwste aanbiedingen te zien. Bovendien hebben wij als deelnemer volledige controle over onze eigen acties, en kunnen we op elk moment de looptijd of inhoud van een aanbieding wijzigen als de respons daartoe aanleiding geeft."

De try-out in Noord-Brabant was zó succesvol, dat er besloten is dit nieuwe project onder de naam PAKDIEBON ( www.pakdiebon.nl ) in heel Nederland te introduceren.

MKB'ers krijgen hiermee de beschikking over een betaalbaar en effectief reclamemedium, waarbij het resultaat van de acties direct meetbaar is.

Belangrijkste doelstelling is om de goede relatie met bestaande klanten te vergroten, en nieuwe klanten een extra impuls te geven om bij de deelnemers binnen te stappen.

Ondernemers die zich willen aansluiten bij de nieuwe site abonneren zich voor 45 Euro per jaar en kunnen daarmee ongelimiteerd kortingsbonnen plaatsen. Deelname voor bezoekers is gratis.

Op 8 november a.s. start PAKDIEBON met een landelijke promotiecampagne.