Gemeente Ede

nummer 217 / Ede, 19 oktober 2004

Dinsdag 9 november 2004 gespreksavond
College B. & W. brengt werkbezoek aan Lunteren

Burgemeester en wethouders van Ede brengen op dinsdag 9 november 2004 een werkbezoek aan Lunteren. s Middags maken de collegeleden een rondwandeling; s avonds zijn de inwoners van Lunteren welkom in de gespreksbijeenkomst die de Dorpsraad Lunteren en het college samen organiseren. Deze ontmoeting vindt plaats in het Westhoffhuis, Dorpsstraat 28 in Lunteren en begint om 2 0.00uur.

Vanaf 15.00 uur maakt het college een rondwandeling door Lunteren. De route voert langs verschillende nieuwe ontwikkelingen rondom het centrum van Lunteren, zoals onder andere de reconstructie van de Klomperweg, de uitbreiding van het parkeerterrein-west, woningbouwplan MAVO-terrein, uitbreiding van de EDAH en het bouwplan De Waag/apotheek.
Vanaf 18.00 uur heeft het college een ontmoeting met de bestuursleden van de Dorpsraad.

Gespreksavond
Voor de gespreksavond in het Westhoffhuis heeft het bestuur van de Dorpsraad Lunteren verschillende onderwerpen bij de gemeente aangekaart, zoals het object aan de Hessenweg 85, sociale woningbouw en het bedrijventerrein. Daarnaast is het college gevraagd informatie te geven over de korte en langere termijn visie voor Lunteren. Daarbij komen de volgende aspecten aan de orde: landbouw, gezondheid, recreatie en middenstand. De collegeleden zullen aan het begin van de bijeenkomst over de aangemelde onderwerpen informatie geven op hoofdlijnen.

In het tweede deel van de avondbijeenkomst kunnen belangstellende bezoekers op een informele wijze in gesprek gaan met burgemeester R.C. Robbertsen, de wethouders W.J. Dekker, R. Kremers, mevr. drs. A.A.Y. Jonker, P. van t Hoog, S. van de Pol en gemeentesecretaris drs. J. Miedema. Ook de buurtbeheerder, de gebiedsagenten en de stedenbouwkundige zijn aanwezig om tijdens de inloopbijeenkomst zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Daarbij kunnen ook de vragen aan de orde komen die de dorpsraad heeft opgegeven.

De zaal van het Westhoffhuis gaat op 9 november reeds om 19.30 uur open. De bijeenkomst duurt tot circa 22.15 uur, maar ook eerder vertrekken of in de loop van de avond komen is mogelijk.
---