Landstede Open Huis


Conferentie randgroepjongerenwerkers

Hoe leid je randgroepjongerenwerkers op? Wat moeten ze allemaal weten? Wat zijn de laatste ontwikkelingen binnen het onderwijs en randgroepjongerenwerk en wat is de visie van een aantal deskundigen hierop? De staf van de opleiding Randgroepjongerenwerk van Landstede aan de Fuchsiastraat in Zwolle organiseert op dinsdag 9 november een conferentie waar al deze vragen beantwoord worden.

Vanwege het 20-jarig jubileum van de opleiding
randgroepjongerenwerkers, organiseert Landstede deze conferentie. Onder andere directieleden van aansprekende organisaties op het gebied van randgroepjongerenwerk willen hun visie op dit vak graag delen met werkbegeleiders, randgroepjongerenwerkers en toeleiders van cursisten.

De insteek van de conferentie is dat randgroepjongeren bewegen, dat de opleiding en randgroepjongerenwerk beweging in gang zetten en dat ze helpen richting te vinden. Bewegen en richting vinden dus. Onder meer een drugshulpverleninginstelling, enkele
jongerenhulpverleningsorganisaties, een organisatieadviesbureau, een werkervaringproject zijn vertegenwoordig evenals een aantal oud-cursisten die vertellen over hun carrière na de opleiding.

De conferentie vindt plaats op dinsdag 9 november van 10.00 tot 16.00 uur aan de Fuchsiastraat 1 in Zwolle en is toegankelijk voor genodigden en voor iedereen die geïnteresseerd is.