Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

08-11-2004
Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Alphen - Chaam maken bekend, dat het in hun bedoeling ligt om op de hierna vermelde aanvragen om vergunning ingevolge de Wet milieubeheer gunstig te beslissen:
- J.W.M. de Jong, Terover 22 te Alphen
voor het uitbreiden en/of wijziging conform artikel 8.4 Wet milieubeheer (revisievergunning) voor een melkrundveehouderij en vleesvarkenshouderij gelegen aan Terover 22 te Alphen
- Maatschap Horevoorts-Woestenberg, Terover 24a te Alphen voor het uitbreiden en/of wijziging conform artikel 8.4 Wet milieubeheer (revisievergunning) voor een varkenshouderij en rundveehouderij gelegen aan Terover 24a te Alphen.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens aan de vergunningen voorschriften te verbinden ter bescherming van het milieu.

De ontwerpbeschikkingen, de aanvragen en de bijbehorende stukken liggen vanaf 5 november 2004 gedurende vier weken ter inzage bij de sector Grondgebiedzaken van het gemeentekantoor te Alphen, op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur. Indien U onmogelijk in de gelegenheid bent zich gedurende deze uren vrij te maken, kan na telefonische afspraak (tel: 013-5086656) een alternatief tijdstip worden bepaald. Ook na genoemde termijn van vier weken liggen de stukken overigens nog ter inzage. Daarvoor gelden dezelfde plaats en uren van ter inzage ligging.
Binnen vier weken na de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd kan een ieder schriftelijk bedenkingen indienen. Een bedenking dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Willibrordplein 1 te 5131 AV Alphen NB. Degene die een bedenking in-dient, kan gelijktijdig bij aparte brief verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken.
Verder wordt gedurende eerdergenoemde periode van vier weken een ieder op verzoek in de gelegenheid gesteld tot een gedachtewisseling over de ontwerpbeschikking. Hiertoe kunt u contact opnemen met de sector Grondgebiedzaken (telefoon 013-5086656). De aanvrager wordt in de gelegenheid gesteld daarbij aanwezig te zijn. Tijdens de gedachtewisseling kunnen mondeling bedenkingen tegen de ontwerpbeschikking worden ingebracht.
Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de sector Grondgebiedzaken van het gemeentekantoor te Alphen (telefoon 013-5086656). Tegen betaling van de kosten worden voor zover mogelijk afschriften van de stukken verstrekt.