Gemeente Oirschot

Wet op de Ruimtelijke Ordening

Concept-Beeldkwaliteitsplan Moorland-Oost

Betreft: Burgemeester en Wethouders maken bekend dat ingevolge het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorbereidingen zijn getroffen om te komen tot het vaststellen van een beeldkwaliteitsplan voor Moorland-Oost.

Het beeldkwaliteitsplan heeft als doel onder meer het inzichtelijk maken van de beoordeling van aanvragen voor bouwplannen in het gebied Moorland-Oost door de commissies belast met welstand. De beoordeling zelf betreft de aanvaardbaarheid van het bouwwerk in zijn omgeving, van het bouwwerk op zichzelf en van de toegepaste details, materialen en kleuren.

Inzage- en zienswijzetermijn: Het beeldkwaliteitsplan ligt in concept met ingang van woensdag 10 november 2004 gedurende 4 weken en derhalve tot en met dinsdag 7 december 2004 voor een ieder ter inzage. Ook kunt u op onderstaande link klikken.

Wie kan een zienswijze indienen: Belanghebbenden kunnen gedurende die termijn schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken bij het college (zie Toelichting). Het indienen van een mondelinge zienswijze kan eerst na het maken van een telefonische afspraak met de behandelend ambtenaar (mevrouw Schellekens, tel. 0499-583459, op werkdagen tussen 09.30 en 12.30 uur). Van de kenbaar gemaakte mondelinge reacties wordt een kort verslag gemaakt.

Concept Beeldkwaliteitsplan Moorland.pdf