BedrijfsautoRAI

09-11-2004

Unieke DAF FAX CF85.380 voor Transportbedrijf Gerard Lammers

Het in Vlijmen gevestigde transportbedrijf Gerard Lammers heeft onlangs van Van Hooft Bedrijfswagens b.v. te s-Hertogenbosch een unieke DAF FAX CF85.380 in ontvangst mogen nemen.

Bijzonder aan de DAF Truck is niet alleen de Hiab 700 Hipro laadkraan, maar ook de extra lage opbouw van de laadbak. Dit is gerealiseerd in samenwerking met DAF Nederland, Van Hooft Bedrijfswagen en Damen Hydraulic. De DAF heeft lage chassisbalken met extra binnenversterking. En mede door de lage banden en de laadvloer in het hulpframe te monteren is de lage opbouw gerealiseerd.

Transportbedrijf Gerard Lammers is specialist in vele markten Transportbedrijf Gerard Lammers heeft zich gespecialiseerd in het vervoer van transformatoren, lichtmasten, haspels en kunstwerken. Op een breed terrein verzorgt zij daarvoor het transport, de opslag, en het plaatsen en monteren. Demonteren, verhuizen en monteren van gehele machineparken maakt o.a. deel uit van de werkzaamheden. Ook is het wagenpark inzetbaar voor exceptioneel vervoer. Van belang is dat Transportbedrijf Gerard Lammers dag en nacht bereikbaar en inzetbaar is. Het wagenpark omvat 14 voertuigen voor gesloten en open vervoer, waarvan de meeste DAF trucks zijn. Alle voertuigen zijn voorzien van kranen, waarbij een voertuig een 115 ton meterkraan bevat. Transportbedrijf Gerard Lammers verhuist binnen kort tijd naar een nieuwe locatie. Daar zorgen vorkheftrucks tot 8 ton en een bovenloopkraan van 10 ton voor een perfecte opslag van alle goederen.

Van Hooft bedrijfswagen B.V. en Transportbedrijf Gerard Lammers een sterk duo/b>
De goede en langdurige samenwerking tussen beide ondernemingen heeft geleid tot een optimale prestatie, waarbij Van Hooft bedrijfswagen moeiteloos inspeelt op het dag en nacht beschikbaar zijn van het vervoer. Maar ondanks deze samenwerking is het elke keer weer een scherpe prijs/kwaliteit mede beslissend is voor een nieuw voertuig. En dat is bij Van Hooft bedrijfswagen B.V. in vertrouwde handen.