BedrijfsautoRAI

09-11-2004

2 Nieuwe DAFs voor Kluitmans Int. Transporten

Onlangs heeft Kluitmans Int. Transporten BV een tweetal DAF FT XF95.480 trekkers in gebruik genomen. Hiermee is het totale aantal combinaties op 40 stuks gekomen.

Kluitmans Int. Transporten BV voor al het vervoer van bouwmaterialen. Boven en onder de grond
Met een moderne vloot van trekker/opleggers, en met motorwagen/aanhangers alle uitgerust met hydraulische kraan vanaf 11 ton/meter tot 27 ton/meter, vervoert Kluitmans Int. Transporten BV alles wat nodig is, onder en boven de grond.
Hierdoor is een transportbedrijf ontstaan dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoer van wegenbouwproducten en bouwmaterialen in de ruimste zin van het woord. Het werkgebied omvat de gehele Benelux en Duitsland.

DAF dealer Allers Bedrijfswagens Weert en Kluitmans Int. Transporten zorgen samen voor een optimaal transport
Allers Bedrijfswagens leverde dankzij een uitgekiende prijs/kwaliteit verhouding de eerste twee DAF trekkers. Maar ook de goede service en het altijd klaar staan voor de klant waren pluspunten om tot een samenwerking te komen. De twee geleverde voertuigen zijn uitgevoerd met een Space Cab cabine een 9000 kg vooras, navigatiesysteem en alle belangrijke comfort artikelen voor de chauffeurs zoals koellade en standverwarming.