Ingezonden persbericht


Persbericht
8 november 2004

Ronald Koeman: "SAM-e maakt Vita Mind uniek."

In de afgelopen week maakte de Nederlandse pers op ludieke wijze kennis met een nieuw vitaminepreparaat. Opvallend verpakt in een door Ronald Koeman 'geschreven' boek met de titel 'Slim Presteren' bewees Vita Mind, de slimme multivitamine, al anders te zijn.

Maar wat maakt Vita Mind nu zo slim en uniek? Vita Mind bevat, naast een hoge dosis multivitaminen (150%), het preparaat SAM-e (spreek uit: sem-ie). SAM-e is in Amerika helemaal hot vanwege de vele prettige eigenschappen.

SAM-e wordt, zij het in kleine mate, door het lichaam zelf aangemaakt. Het SAM-e in Vita Mind is een preparaat verpakt in eiwitten. Het preparaat is een gedestilleerde stof die zich in iedere menselijke cel bevindt. De stof zorgt voor de vitaliteit van elke cel. Het is vergelijkbaar met de werking van bloed voor je lichaam: het is de vloeistof die er voor zorgt dat alles blijft werken en zijn voedingstoffen krijgt. Daardoor blijven je cellen jonger, actiever en worden ze zelfs 'gerepareerd'. Dit werkt vooral op de hersenen - het zorgt voor versterkte concentratie. En dat maakt Vita Mind uniek. En de gebruikers slimmer en scherper.

Let op! Inmiddels is gebleken dat ook andere vitamine-producenten het wondermiddel in hun producten verwerken. Helaas is deze SAM-e een synthetisch preparaat, dat bewezen minder goed werkt. Distributie Care, producent van Vita Mind, is de enige die het patent bezit voor SAM-e Pure®, de biologische, werkzame vorm.

Einde bericht

Voor meer informatie of het opvragen van Vita Mind neemt u contact op met Jonna Hagendoorn van Down Under Press Agency. Tel 020 53 53 451 of Jonna@downunder.nl


---- --