Politie Zuid-Holland-Zuid

09/11 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

09-11-2004 - Persberichten District I

AANHOUDING
DORDRECHT- Een 38-jarige man uit Bergen op Zoom is op maandag 8 november aangehouden op het station in Dordrecht. De man zat in de trein van Roosendaal naar Dordrecht en had geen vervoersbewijs en geld bij zich. Tijdens de controle van de persoonsgegevens bleek dat de man nog 40 dagen gevangenisstraf te goed had. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

MOTORAGENT AANGEREDEN GETUIGEN GEZOCHT
DORDRECHT- De Politie Zuid-Holland-Zuid is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het incident op 8 november waarbij een motoragent op de Goudvink door een automobilist kennelijk opzettelijk werd aangereden. De agent werd aan zijn nek en hand geraakt. De motoragent had de automobilist, een 20-jarige Luxemburger, op de Vest willen controleren, toen deze er plots vandoor ging. Na de aanrijding trok de agent zijn dienstwapen en vuurde vier schoten op de banden van de auto. De bestuurder kon op de autosnelweg A16 worden aangehouden.

Wie getuige is geweest van de aanrijding, wordt gevraagd contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).