Politie Zuid-Holland-Zuid

09/11 Hoeksche Waard

09-11-2004 - Persberichten District III

VROUW AANGEHOUDEN
NUMANSDORP Een 36-jarige vrouw uit Tilburg is op 8 november op het politiebureau aan de Nassauweg in Dordrecht aangehouden. Ze wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een inbraak op 26 september in een woning aan de Parallelweg. Agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid hielden op die dag een andere verdachte, een 37-jarige Roterdammer, aan en startten een onderzoek. De vrouw is in verzekering gesteld en de politie zet het onderzoek voort.

DOORGEREDEN BIJ AANRIJDING POLITIE ZOEKT GETUIGEN KLAASWAAL Een 12-jarig meisje uit Puttershoek is op 8 november gewond geraakt toen ze door een zilvergrijze personenauto werd aangereden. Dit gebeurde omstreeks 07.45 uur op de Oud-Cromstrijensedijk OZ. Het slachtoffer reed daar toen met twee andere fietsers. De zilvergrijze auto, waarschijnlijk een Volkswagen Golf, haalde het slachtoffer in, raakte haar en reed vervolgens door. Het meisje liep een zwaar gekneusd bovenbeen op. De bestuurder van een andere auto, een zwarte of blauwe BMW, schoot het slachtoffer te hulp. Ook deze bestuurder liet niet weten wie hij was.
De Politie Zuid-Holland-Zuid komt graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van de aanrijding. Ook spreekt de politie graag met de bestuurder van de donkere BMW. Zij worden gevraagd te bellen naar telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).