BedrijfsautoRAI

09-11-2004

Gemeente Maasdriel kiest voor een DAF FA45

De gemeente Maasdriel heeft na een uitgebreid vergelijkend onderzoek gekozen voor een DAF FA45-12, 170 pk van DAF Dealer van Hooft Bedrijfswagen B.V. uit s-Hertogenbosch.

Niet alleen een vergelijkend onderzoek was positief voor DAF, maar zeker ook de keuze van de chauffeur welke een ervaring van 25 jaar inbracht was van groot belang voor de gemeente, stelt de heer J. Meij van de gemeente Maasdriel.

DAF FA45 ideaal voor de ondersteunde diensten van de gemeente werkplaats
De gemeentewerkplaats zal de DAF, welke een groot nuttig laadvermogen heeft, vooral inzetten voor het ophalen van plantsoenafval en het rondbrengen van materialen. De DAF FA45 is een 3-zijdige kipper van 4 meter met een Atlas autolaadkraan met rotator en knijper. Tevens heeft de DAF FA45 een lage instap, en een ruime cabineafmeting wat het voor de chauffeur tot een ergonomisch verantwoorde wagen maakt.

DAF dealer Van Hooft Bedrijfswagen B.V. trots met deze eerste opdracht De heer Gidy van Opzeeland, van Van Hooft Bedrijfswagen B.V. is zeer positief over het verkrijgen van de levering. Het toont weer aan dat een goede prijs/kwaliteit verhouding van onze DAFs steeds beter worden gewaardeerd. Een extra compliment maakt hij naar de gemeente Maasdriel, die de inbreng van de chauffeur terecht mee laat wegen in de beslissing.