BedrijfsautoRAI

09-11-2004

Aflevering 300e Mercedes-Benz voor H.J. van Oort Transport b.v.

Van 27 t/m 30 oktober werd voor de derde keer de succesvolle Transportshow van Mercedes-Benz gehouden.

Op het grote terrein van De Fabrique in Utrecht werden ruim 4.500 transportondernemers en chauffeurs gastvrij ontvangen om nader kennis te maken met alle nieuwe producten en diensten die Mercedes-Benz op het gebied van bedrijfswagens te bieden heeft.

Tijdens de Mercedes-Benz Transportshow werd op feestelijke wijze de 300e Atego distributietruck overhandigd aan H.J. van Oort Transport b.v. in Eck en Wiel. Hiermee heeft het transportbedrijf tevens een primeur omdat het de eerste Atego van de nieuwe generatie betreft. Het 150 eenheden tellende wagenpark van dit bedrijf bestaat voor het merendeel uit Mercedes-Benz voertuigen. Vanwege de wendbaarheid, de royale cabine en de onderhoudsvriendelijke techniek wordt voor het distributiewerk de complete range Atego-bedrijfswagens van Mercedes-Benz ingezet. Om het comfort van de chauffeurs te verhogen, is deze Atego van het type 815 L uitgerust met automaat en airconditioning.

Dankzij de comfortabele automaat worden de chauffeurs ontlast van het koppelen en schakelen, dat in distributiewerk vaak voorkomt. Hierdoor kunnen zij zich beter op de weg concentreren, hetgeen de veiligheid ten goede komt.

Met de aflevering van dit voertuig is het aantal afgeleverde nieuwe bedrijfswagens van Mercedes-Benz de 300 gepasseerd. Uit dit aantal spreekt het vertrouwen dat H.J. van Oort Transport stelt in het merk met de ster en in de service van de officiële Mercedes-Benz dealer Rüttchen uit Tiel.

H.J. van Oort Transport b.v. is ruim 40 jaar een van de meest toonaangevende transportbedrijven van Nederland. Tot de opdrachtgevers behoren onder meer gerenommeerde bedrijven uit de meubelbranche voor wie niet alleen de meubels worden thuisbezorgd, maar ook gemonteerd. Daarnaast is Van Oort ook prefered supplier bij de distributie voor een groot postorderbedrijf.