BedrijfsautoRAI

09-11-2004

Opel levert nieuwe Vivaro aan Route Mobiel

Afgelopen week heeft Opel-dealer Broekhuis in Ede de eerste Opel Vivaro, Bestelauto van het Jaar 2004, afgeleverd aan Route Mobiel.

Deze nieuwe pechhulpdienst verhelpt pech sneller en goedkoper dan het bestaande alternatief, stellen initiatiefnemers Marc Schröder en Michiel Muller. Ad Vasen, Manager Commercial Vehicles bij Opel Nederland: Het is een erkenning voor Opel Bedrijfswagens, dat juist een kritische klant als Route Mobiel voor Opel kiest.

De Opel Vivaro biedt in zijn klasse de laagste kilometerkostprijs en voldoet ruim aan alle hedendaagse eisen voor veiligheid en comfort. Voor Route Mobiel zijn deze zaken van groot belang, gezien het feit dat er in het komende jaar naar verwachting 250.000 Route Mobiel-klanten rijdende dienen te worden gehouden. Opel Bedrijfswagens voegt hier optimale service aan toe. Dit houdt onder meer in dat de klant zonder afspraak kan langskomen voor service. Daarnaast heeft de berijder van een Opel bedrijfswagen recht op vervangend vervoer en zorgt de Opel-dealer voor vervanging van servicedelen binnen maximaal drie uur. Door deze zaken is Opel niet alleen een leverancier, maar ook een partner in business. Opel Nederland en Opel-dealer Broekhuis verwachten dat met de levering van de eerste Opel Vivaro aan Route Mobiel de basis is gelegd voor een lange en vruchtbare samenwerking.