Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

No nonsens uitzendbureau voor professionals in de ICT van start

AMSTERDAM, 9 november 2004 -- Vandaag is ICT & Co van start gegaan, een no nonsens bureau voor werving, selectie en uitzending van professionals in de ICT. De onderneming onderscheidt zich door het leveren van goede kwaliteit voor een goede prijs.

ICT & Co speelt in op de verbeterende marktomstandigheden voor vaste en tijdelijke medewerkers in de informatietechnologie. Daarbij houdt ICT & Co rekening met 'de nieuwe opdrachtgever'. Lage overheadkosten, vergaande specialisatie en een bewezen efficiënte werkwijze garanderen opdrachtgevers goede mensen tegen lagere tarieven.

De formule van ICT & Co heeft zich eerder bewezen bij moederbedrijf RCUZ, gespecialiseerd in medewerkers voor de media. Deze onderneming met een omzet van ruim 2 miljoen euro is eind 2000 opgericht en levert vaste en tijdelijke medewerkers aan vrijwel alle grote organisaties in Nederland.

ICT & Co wordt geleid door ICT-veteraan Maurice van Uden (40). Na zijn studie aan de Technische Universiteit in Eindhoven startte hij als systeembeheerder bij Campina Melkunie, schreef hij jarenlang voor het vakblad Computable en richtte hij het IT-adviesbureau Bloor Research Nederland op. Na verkoop van deze onderneming stond hij mede aan de wieg van RCUZ en keert hij met ICT & Co nu terug naar zijn oude wortels.