Politie Drenthe

Dinsdagmiddag

Hoogeveen 09-11-2004

Proces-verbaal voor verbranden afval
HOLLANDSCHEVELD Een 61 jr. bewoner van de Wilfred Stillweg in Hollandscheveld kan binnenkort een transactievoorstel van Justitie verwachten omdat hij dinsdagmorgen illegaal afval heeft verbrand. De man heeft op zijn erf snoeiafval en huishoudelijke troep verbrand. Dit branden ging gepaard met hevige rookontwikkeling waardoor de politie werd gewaarschuwd.

Politie zoekt getuigen vernieling auto
ECHTEN De politie is op zoek naar mensen die zaterdagmiddag mogelijk getuige zijn geweest van het bekrassen van een auto in het Echtense bos tussen Ruinen en Echten. Een 68 jr. man uit Zuidwolde had zijn blauwe personenauto tussen 14.30 en 16.30 uur geparkeerd staan op de grote parkeerplaats aan de oostkant (kant van Fluitenberg) van de weg. Toen de man terugkwam bij zijn auto was deze deels bekrast. Omdat er meer autos op de parkeerplaats stonden hoopt de politie dat er iemand iets heeft gezien en dit zal melden.

Fietster gewond
SCHOONEBEEK Een 15 jr. meisje raakte dinsdagmorgen licht gewond bij een verkeersongeval op de T-kruising van de Nieuw Amsterdamseweg met Het Schut in haar woonplaats Schoonebeek. Een 30 jr. automobilist verleende geen voorrang aan het meisje dat haar fiets de kruising wilde oversteken. De verwondingen vielen mee. Ze is per ambulance naar huis gebracht.

Boot gestolen
EMMEN Uit het water achter de woningen aan de Witrugspecht in Emmen is tussen 4 en 9 november een groene boot van het merk en type Fun-Yak 370 gestolen. De boot lag met touwen vast aan een vlonder achter de woning.

Dirk Neef verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 17.00 uur. Tel. 0592-452475 of 06-51 55 7950.