Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


9 november 2004

---


Fietsster raakt licht gewond


Bij een aanrijding maandagmiddag (8/11) rond 16.25 uur is op de Looiersdreef een 42 jarige Apeldoornse licht gewond geraakt. Een 45 jarige bestuurder uit Apeldoorn reed over de Looiersdreef richting Matenpoort. Hij verleende op het kruispunt geen voorrang aan de voor hem van rechts komende fietsster. De vrouw liep wat kneuzingen op.


Auto weggenomen


In de nacht van zondag op maandag (8/11) werd vanaf een oprit aan Het Schip een auto weggenomen. Het gaat om een zilvergrijze Seat Leon, voorzien van het kenteken 22-NN-KV.


Gestolen auto terug


Een 37 jarige inwoner uit Apeldoorn deed maandag aangifte van diefstal van zijn auto. De auto was weggenomen in de nacht van zondag op maandag (8/11) bij een garagebedrijf aan de Arnhemseweg. Maandagavond werd de auto, een Fiat Punto, door een wandelaar aangetroffen op een bospad onder het viaduct A1 aan de Arnhemseweg. Vermoedelijk is er met de auto gecrost omdat de brandstoftank nagenoeg leeg was. Verder zijn er enkele cd's weggenomen. De poliktie doet nader onderzoek. De auto is terug naar de rechtmatige eigenaar.


Inbraak in winkel


In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een winkel aan de Hoofdstraat. Om in het pand te komen werd een raam vernield. Er werd getracht een kluis weg te nemen, maar dit is niet gelukt. Voorts werd van het magazijn een deur vernield. Er werden 15 paar schoenen weggenomen.


Telefoon uit handen gegrist


Zondagavond (7/11) rond 18.30 uur werd een 18 jarige Apeldoornse beroofd. Op de Stationsstraat werd de mobiele telefoon uit haar handen gegrist door een persoon op een fiets. De man verdween richting de Kalverstraat.


Vervallen APK


In de nacht van maandag op dinsdag bleek bij controle op de Deventerstraat dat de APK van de auto van een 30 jarige Apeldoorner verlopen was. Hij werd hiervoor bekeurd. Bij navraag bleek dat de man nog enkele boetes voor een bedrag van ongeveer E 400,- had open staan. Nadat de man de boetes en de bekeuring had betaald kon hij naar huis.


Diefstal auto


In de nacht van maandag op dinsdag (9/11) werd vanaf een oprit aan de Oude Beekbergseweg een auto weggenomen. Het gaat om een zwarte Volkswagen Transporter voorzien van het kenteken 43-VP-DV.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --