Deelgemeente Osdorp Amsterdam


Naar Menu

Informatie-inloop over de CPZ-bruggen
9 november 2004

Stadsdeel Osdorp organiseert voor bewoners een informatie-inloop over de aanpassingen van de CPZ-bruggen in De Aker. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 22 november 2004 van 17.30 tot 19.30 uur in de Raadzaal van het stadsdeelkantoor Osdorp, Osdorpplein 1000.

Afdekken en stalen leuningen
De stadsdeelraad heeft gekozen voor een eenduidige aanpak voor alle bruggen: het aanbrengen van hardhouten planken met een slijtlaag op de brugdekken en het vervangen van de verticale roosters door stalen leuningen. Het afdekken van het brugdek zorgt ervoor dat de bruggen veiliger worden en de toegankelijkheid verbetert voor alle gebruikers. Het vervangen van de roosterleuningen maakt een einde aan het fluiten van de bruggen.

Bewoners kunnen op elk moment tussen 17.30 en 19.30 uur binnenlopen en zien hoe de hardhouten planken voor de bedekking van de brugdekken en de stalen leuningen eruit gaan zien. Ook is er informatie over de planning van de werkzaamheden.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u bellen met de projectleider mw. I. van Doesburg of met de afdeling Communicatie, mw. Rita Doets, telefoon 020 518 0800.