Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Aanstaande dinsdag 9 november is er weer een Haags Pop Podium Avond in café De Paap aan de Papestraat, met optredens van de bands Soul-B-Surround en de Cecile Morel band.

Tijdens deze concertavond wordt de nieuwe EP 'Going Places' van de Cecile Morel Band gepresenteerd. De zangeres treedt vanaf 22.00 uur op in café De Paap. Cecile Morel schreef een aantal van de nummers op de EP in Engeland, met hulp van diverse bekende songwriters waaroner leden van de band Kissing The Pink. Alle liedjes zijn in Nederland opnieuw gearrangeerd en opgenomen.

Tijdens de Haags Pop Podium Avond wordt verder opgetreden door de coverband Soul-B-Surround. Deze groep bestaat net een klein jaar en wijst met een van haar eerste optredens al de publieksprijs bij een bandwedstrijd ijn Delft te winnen. De band brengt een mix van soul, funk en rock speelt, met nummers als 'Angel of Harlem', 'I've got the music in me', 'Super duper love' en 'Walking on sunshine'.

De eerste band begint exact om 22.00 uur. De entree is gratis.

Stads Radio Den Haag organiseert deze concertavonden om de twee weken. Elke keer treden twee veelbelovende Haagse bands op.

Relevante links:

http://www.haagspoppodium.nl
http://www.depaap.nl
http://www.soul-b-surround.nl
http://www.cecilemorelband.nl