Ingezonden persbericht


SYSTIMAX benoemt Getronics Nederland tot EMEA Prestige BusinessPartner van het jaar

Benoeming gebaseerd op kwaliteit samenwerking, marktbenadering en knowhow

Utrecht, 9 november 2004 - SYSTIMAX Solutions, wereldwijd marktleider op het gebied van gestructureerde bedrijfsbekabelingssystemen, heeft Getronics Nederland, vooraanstaand leverancier van ICT-oplossingen, benoemd tot EMEA SYSTIMAX Prestige BusinessPartner van het jaar. Van alle SYSTIMAX Prestige BusinessPartners in EMEA heeft Getronics Nederland de beste resultaten op alle fronten laten zien. De benoeming onderstreept onder andere de kennis en expertise die Getronics van SYSTIMAX-oplossingen heeft, de kwaliteit van de dienstverlening en de manier waarop het bedrijf de markt benadert.

"Getronics heeft bewezen dat zijn marktbenadering naadloos past bij de strategie van SYSTIMAX Solutions. Gezamenlijk bieden we klanten oplossingen die optimaal aansluiten bij hun behoeften", zeggen Martin de Groot, General Manager van Getronics Infrastructure Integration, en Koen ter Linde, Managing Director West-Europa van SYSTIMAX Solutions. Ter Linde voegt daaraan toe: "We zijn erg verheugd dat een Nederlandse Prestige BusinessPartner op basis van optimale knowhow en ondersteuning bij ontwerp en installatie, en bewezen servicekwaliteit en betrouwbaarheid de beste resultaten van 2003 binnen heel EMEA heeft laten zien. We kijken dan ook uit naar de verdere samenwerking."

SYSTIMAX levert zijn bekabelingssystemen uitsluitend via partners. Om de juiste partners te vinden, is het SYSTIMAX First-accreditatieprogramma in het leven geroepen. Op basis van een aantal strenge criteria worden partners geselecteerd. SYSTIMAX onderscheidt hierbij Authorized BusinessPartners en Prestige BusinessPartners. De Prestige-status wordt uitsluitend verleend aan BusinessPartners die een superieure kennis hebben van de SYSTIMAX-bekabelingssystemen en deze succesvol hebben geïmplementeerd. Partners met deze status hebben onder andere een deel van het personeel opgeleid tot Certified SYSTIMAX Engineer. Daarnaast moeten ze aantoonbaar hebben geïnvesteerd in consultancyexpertise en projectmanagement.

####

Over Getronics
Met circa 22.000 medewerkers in ruim 30 landen en een omzet van 2,6 miljard euro in 2003 is Getronics één van 's werelds toonaangevende aanbieders van leveranciersonafhankelijke Informatie- en Communicatie Technologie-oplossingen en -diensten (ICT). Het huidige Getronics combineert de capaciteiten van het Nederlandse Getronics met de activiteiten van het voormalige Wang Global en de vroegere systemen- en dienstendivisie van Olivetti. Getronics ontwikkelt, implementeert, integreert en beheert ICT-infrastructuren en business solutions en helpt daarmee zowel wereldwijd opererende ondernemingen als lokale bedrijven de waarde van hun investeringen in informatietechnologie te maximaliseren. Het hoofdkantoor van Getronics is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast zijn er regionale hoofdvestigingen in Boston, Madrid en Singapore. Getronics is genoteerd aan Euronext Amsterdam ('GTN'). Meer informatie is te vinden op www.getronics.nl.

Over SYSTIMAX Solutions
SYSTIMAX Solutions, onderdeel van CommScope, biedt geïntegreerde, end-to-end-connectiviteitsoplossingen voor spraak-, data-, video- en gebouwbeheersystemen binnen bedrijfsnetwerken. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in gestructureerde bekabelingssystemen met een productportfolio dat bestaat uit de snelste koper- en glasvezeloplossingen.

SYSTIMAX Solutions levert zijn producten via een netwerk van ervaren BusinessPartners. Het productportfolio omvat de op koper gebaseerde GigaSPEED XL-oplossing, de glasvezel LazrSPEED- en TeraSPEED-oplossingen en het intelligente iPatch-systeem. Op dit moment installeren BusinessPartners gemiddeld 1.600 kilometer SYSTIMAX-bekabeling per dag in 140 landen.

Ingezonden persbericht