Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bintec producten in prijs verlaagd

Funkwerk Enterprise Communications GmbH introduceert nieuw prijsmodel

AMSTERDAM, 9 November 2004 - Funkwerk Enterprise Communications GmbH, een onderneming die behoort tot Funkwerk AG, heeft de prijzen van IP access producten van het merk Bintec verlaagd. Bovendien worden deze producten nu geleverd met een IPSec licentie voor vijf VPN tunnels. De prijsverlagingen gelden voor de Bintec X1000 II, X1200 II, X2300/X2300i, X2300is/X2300s en VPN Access 25-producten, en lopen afhankelijk van het model op tot 40 procent van de vorige prijs. Met de prijsaanpassingen onderstreept Funkwerk Enterprise Communications GmbH haar positie als een sterke speler op de markt voor veilige netwerk access-oplossingen.

"Het nieuwe prijsmodel is ontwikkeld om in de behoeften van kleinere organisaties, home offices en regionale kantoren te voorzien," zegt Thomas von Baross, Chief Sales Officer van Funkwerk Enterprise Communications GmbH. "Deze bedrijven kunnen nu professionele IP access-oplossingen implementeren tegen een aantrekkelijke prijs. Wij zien een groot potentieel in deze markt en zullen dan ook binnenkort meer instapmodellen binnen het portfolio van veilige netwerk access-oplossingen presenteren."

Prijzen
Onderstaande prijzen (plus BTW) zijn geldig per 9 november 2004: Bintec X1000 II (incl. VPN/IPSec licentie, vijf tunnels) EUR 399 (ipv EUR 578 incl. VPN/IPSec licentie, ongelimiteerd aantal tunnels) Bintec X1200 II (incl. VPN/IPSec licentie, vijf tunnels) EUR 449 (ipv EUR 686 incl. VPN/IPSec licentie, ongelimiteerd aantal tunnels) Bintec X2300/X2300i (incl. VPN/IPSec licentie, vijf tunnels) EUR 449 (ipv EUR 754 incl. VPN/IPSec licentie, ongelimiteerd aantal tunnels) Bintec X2300is/X2300s (incl. VPN/IPSec licentie, vijf tunnels) EUR 499 (ipv EUR 798 incl. VPN/IPSec licentie, ongelimiteerd aantal tunnels) Bintec VPN Access 25
EUR 599 ipv EUR 799

De producten van Funkwerk Enterprise Communications met de merken Artem en Bintec zijn verkrijgbaar via distributeur Solar Elektro B.V.

Bezoek voor meer informatie over Funkwerk Enterprise Communications, de Bintec- en Artem-producten en voor (hoge resolutie) beeldmateriaal van personen en producten www.funkwerk-ec.com.

Over Funkwerk Enterprise Communications
Funkwerk Enterprise Communications GmbH is een van de belangrijkste leveranciers van professionele netwerk access- en communicatieoplossingen voor bedrijven, overheden en organisaties in Europa. Het bedrijf voert twee productlijnen voor IP-toegang en wireless LAN onder de respectievelijke namen Bintec en Artem. Veiligheid voor dataverkeer is prioriteit nummer 1, waarbij de producten de meest recente beveiligingstechnologie integreren en een breed aanbod aan back-upmogelijkheden bieden. Het omvangrijke productportfolio wordt ondersteund door een uitgebreid concept van service en ondersteuning. Funkwerk Enterprise Communications GmbH heeft zijn hoofdkantoor in Neurenberg, Duitsland. Naast Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is Funkwerk Enterprise Communications GmbH ook actief in Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Portugal, Polen, Benelux en Spanje en in Zuid-Oost Europa en het Midden-Oosten. Het bedrijf is onderdeel van Funkwerk AG, gevestigd in Kölleda, Duitsland en is onderdeel van de businessdivisie met dezelfde naam.

Meer informatie voor de pers:
Lubbers & De Jong
Cindy Curré
(020) 421 05 65
cindy@l-dj.nl

Flutlicht
Christine Rattel
(00 49) 911 47 49 50
funkwerk-ec@flutlicht.biz