Ingezonden persbericht


Boek 'Datanetwerken en telecommunicatie' verschenen

Het nieuwste boek over datacommunicatie

Veel boeken proberen iedere technologie die ooit bestaan heeft, te beschrijven, zelfs wanneer deze vandaag de dag nauwelijks meer gebruikt wordt. Datanetwerken en telecommunicatie is geen 'geschiedenisboek' maar gaat juist in op cruciale moderne technologieën en de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van datacommunicatie. Het helpt de lezer zich te bekwamen tot een marktgerichte technicus.

Dit boek bestaat uit twaalf hoofdstukken verdeeld over zes modulaire modules dat de principes van datacommunicatie behandelt. Kenmerkend voor Datanetwerken en telecommunicatie is dat het inhoudelijk helemaal up-to-date is. Onderwerpen als draadloze LAN's, een grondige beschrijving van 3G-cellulaire technologieën en informatie over allerlei andere belangrijke nieuwe gebieden, worden erin besproken. De auteur houdt een website bij dat de ontwikkelingen op dit gebied volgt zodat het boek lange tijd actueel blijft (http://panko.net/).

De auteur

Ray Panko is hoogleraar IT-management aan het College of Business Administration van de Universiteit van Hawaï. Voorafgaand aan deze functie was hij fysisch onderzoeker bij Boeing, waar hij een vroege testvlucht uitvoerde met het prototype van de 747, en projectmanager bij het Stanford Research Institute (nu SRI International), waar hij bij Doug Englebart werkte (de bedenker van de muis).

Boekinformatie

Titel : Datanetwerken en telecommunicatie 5/e

Auteur : Raymond Panko

ISBN : 90-430-0885-0

Uitgever : Pearson Education Benelux

Imprint : Prentice Hall

Pagina's : 577

Prijs : ¬ 44,95

Carin Nordberg

Sales & Marketing Support Higher Education

Pearson Education Benlux

Concertgebouwplein 25

1071 LM Amsterdam

T 020 575 58 00

F 020 664 53 34