Ingezonden persbericht


Netwerkbeheerder Interelectra kiest Intermec 700 color voor meer efficiency

Nijmegen, 9 november 2004 - Intermec Technologies, één van de belangrijkste aanbieders van producten, systemen en diensten voor supply chain management, heeft 150 Intermec 700 color handhelds geleverd voor de buitendienstmedewerkers van de Belgische netwerkbeheerder Interelectra. Premier Solutions Partner Phi Data heeft gezorgd voor de implementatie.

Interelectra is een intergemeentelijk samenwerkingsverband. Het bedrijf zorgt in opdracht en voor rekening van de aangesloten gemeentes voor het beheer en onderhoud van netwerken en aansluitingen voor elektriciteit, gas, telecommunicatie en riolering. Om kosten te besparen en ervoor te zorgen dat de technici in het veld hun werk snel en efficiënt kunnen verrichten, besloot het bedrijf ze te ondersteunen met een on-line toepassing. Alle benodigde gegevens worden nu beschikbaar gesteld via de Intermec 700 color, een robuuste handheld die geschikt is voor GPRS-communicatie.

Peter Dreesen, Manager Onderhoud en Exploitatie; We hadden al een mobiel apparaat in gebruik, maar dat bleek niet geschikt voor intensief gebruik door de technici. Daarom zijn we opzoek gegaan naar een handheld die geschikt is voor industrieel gebruik. Het apparaat moest stootvast zijn en noodzakelijke functionaliteiten zoals GPRS-communicatie, een duidelijke display en een gebruiksvriendelijk toetsenbord bevatten. Na een intensieve test van drie maanden door onze technici, is gekozen voor de Intermec 700 color. Sommige technici waren meteen zo enthousiast dat ze deze handheld niet meer wilden afstaan

Momenteel wordt de Intermec 700 color gebruikt voor het onderhoud en de exploitatie van het kabel- en elektriciteitsnetwerk. Interelectra is na de officiële ingebruikname alleen maar enthousiaster geworden en heeft reeds besloten dat de volgende stap de uitrol naar de overige activiteiten van Interelectra zal zijn.



Ingezonden persbericht