Politie Zeeland


Z-10526-2004 Controles Breskens en Sluis

Bij het verkeerslicht aan de Rijksweg in Breskens is vanmorgen (tijdstippen onbekend) een roodlichtcontrole gehouden.
Er werden vier bekeuringen uitgeschreven. Ook werd in Sluis, in de Nieuwstraat, nog een gordelcontrole gehouden. Hier kregen twee automobilisten een boete.


O-10527-2004 Zakkenroller actief Goes

Tijdens de weekmarkt in Goes is de portemonnee van een 52-jarige vrouw uit de gemeente Veere weggenomen uit haar tas.

O-10528-2004 Mishandeling Goes
Op de 's-Gravenpolderseweg is een mishandeling gepleegd waarbij een man werd aangehouden door de politie.
Beide mannen hadden een discussie en die liep "wat hoog op", tijdens de discussie vielen rake klappen die door een 62-jarige man uit de gemeente Reimerswaal werden uitgedeeld. Het slachtoffer, een 48-jarige man uit de gemeente Kapelle, raakte gewond aan zijn gezicht en liep een gekneusd tussenschot in de neus op. De 62-jarige man is door de politie aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Z-10529-2004 Aanrijding Terneuzen


Op de Tractaatweg in Terneuzen heeft vanmiddag omstreeks 14.12 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij drie personenauto's betrokken waren.


Een 40-jarige Terneuzense reed over voornoemde weg toen zij plotseling moest remmen. Dit bemerkte een 47-jarige Terneuzenaar en een 60-jarige automobilist uit Sas van Gent te laat op waardoor zij beiden in botsing raakten en ook nog tegen de auto van de vrouw aan reden. Alleen de personenauto's raakten door dit ongeval beschadigd, persoonlijk letsel deed zich niet voor.


W-10530-2004 Kip gestolen uit volkstuin


Uit het volkstuinencomplex aan de Deinsvlietweg in Ritthem is tussen zondag 14.00 en maandag 09.00 uur een kip weggenomen.


De kip, een grijs-witte, zat opgesloten in een kippenhok en toen de eigenaar van het beest maandagochtend haar hok open deed, bleek zij te zijn verdwenen. De waarde van de kip bedraagt enkele euro's.


W-10531-2004 Diefstal uit bedrijfspand, Middelburg


Uit een bedrijfspand aan de Breeweg in Middelburg is afgelopen weekend computerapparatuur weggenomen.


De dader(s) hebben de toegang tot het pand verbroken en hebben zo de apparatuur weg kunnen nemen. De waarde van de spullen is onbekend.





Politie Zeeland