3 e persbericht van dinsdag 9 november 2004

Eindhoven 09-11-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man wordt onwel in auto en overlijdt

Een 57-jarige automobilist uit Veldhoven is dinsdagmiddag om 16.25 uur tijdens het rijden in zijn auto onwel geworden en overleden. De man reed over de Peterselieweg toen hij onwel werd. Hij verloor hierdoor de macht over het stuur en reed aan de linkerkant van de weg tegen een verkeersbord en kwam tot stilstand tegen een boom. Hulp van omstanders en hulpverleners mocht niet meer baten.

Helmond: Fietsendieven en heler aangehouden

Dinsdagmiddag zijn in Helmond drie mannen van 35, 37 en 44 jaar oud aangehouden. De politie had een melding van de politie in Weert gekregen dat twee mannen met een bestelauto een fiets stalen. Het kenteken werd doorgegeven en politiemensen zagen de auto later in Helmond rijden. De twee inzittenden (35 en 37) werden aangehouden. De fiets hadden ze al verkocht aan de 44-jarige man. Die werd in zijn woning aangehouden. In zijn schuur stonden twee fietsen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

Waalre: Fietser gewond bij aanrijding

Een 70-jarige man uit Veldhoven is dinsdag om 13.25 uur gewond geraakt bij een verkeers-ongeval op de kruising Wollenbergstraat Heikantstraat Bergstraat Willibrorduslaan. Hij stak met de fiets de kruising recht over en werd aangereden door een 61-jarige automobiliste uit Waalre die hem tegemoet reed en linksaf sloeg. De man is met onbekende verwondingen naar het MMC in Veldhoven gebracht.

Valkenswaard: Rijbewijs ingenomen

Dinsdag om 17.10 uur is op de Geenhovensedreef een 43-jarige automobilist uit Ouwerkerk betrapt op het rijden onder invloed van drank. De man blies bijna 1,75 promille. Zijn rijbewijs moest hij inleveren. Proces-verbaal wordt opgemaakt.