Ingezonden persbericht


Persbericht

Cisco Systems meldt resultaten eerste kwartaal boekjaar 2005

Amsterdam, 9 november 2004 - Cisco Systems rapporteerde zojuist de resultaten over het eerste kwartaal van boekjaar 2005, afgesloten op 30 oktober 2004. Het persbericht over de financiële resultaten en de toelichting hierop vindt u in de Cisco Newsroom. Voor toelichting op de cijfers vindt om 22:30 uur Nederlandse tijd een conference call van Cisco plaats. Graag nodigen we u uit hieraan deel te nemen. U kunt de conference call live volgen via de Cisco Investor Relations website of inbellen op telefoonnummer +1 773-756-4817.

De conference call over de resultaten van het eerste kwartaal is vanaf 01:30 uur in de nacht van dinsdag 9 november te beluisteren via telefoonnummer +1 203-369-0426. De opname is 24 uur per dag te beluisteren tot en met dinsdag 16 november en is ook beschikbaar via de Cisco Investor Relations website.

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, viert dit jaar dat het bedrijf zich al 20 jaar inzet voor technologische innovatie, een leidende positie in de bedrijfstak heeft en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda heeft staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Meer informatie is beschikbaar via cisco.nl en het internationale laatste nieuws vindt u in de Cisco Newsroom.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken beschreven in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Karin van Geelen
Cisco Systems
PR Manager
tel: 020-357 34 12
kgeelen@cisco.com
http://www.cisco.nl

Cisco Persdesk
Winkelman en Van Hessen
tel: 070-416 16 59
ciscosystems@winkelmanenvanhessen.nl