Marktplaats 2ehandsmachine.nl verwelkomt 500ste inschrijving

STEENBERGEN NB, 20041110 -- Ruim 500 bedrijven maken sinds de introductie op 22 maart 2004 gebruik van deze digitale machinemarktplaats om machines te promoten en te verkopen. Een veelvoud hiervan bezoekt dagelijks de website voor aankoop of oriëntatie. Deze bedrijven zijn voor het merendeel actief met het verhandelen van machines. Twee maanden geleden kwam 2ehandsmachine.nl ook al in het nieuws toen het met 350 gebruikers de grootste machinemarktplaats van de Benelux werd. Inmiddels staat de teller dus fors hoger.


"Het is een leuke mijlpaal. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar het ging toch nog sneller dan we hadden verwacht. Ondanks dit succes willen we ons niet blind staren op de getallen. Belangrijker is voor ons dat we bezig zijn met een aantal technische en strategische ontwikkelingen waar me op korte termijn mee naar buiten hopen te treden. Deze zullen een nieuwe fase in het bestaan van 2ehandsmachine.nl inluiden.", aldus initiatiefnemer Pieter Hoff.

Over 2ehandsmachine.nl, www.2ehandsmachine.nl/
2ehandsmachine.nl is een marktplaats waar handelaren en gebruikers gratis hun machines kunnen aanbieden voor verkoop en verhuur.