MediaPlaza


Workshop 'Mobiele logistieke diensten in transport en logistiek' Introductie

Workshop 'Mobiele logistieke diensten in transport en logistiek'

Kosteloze CIC workshop. Hoe bereikt de juiste informatie de juiste persoon in de wereldwijde transport en logistieke branche?

Introductie

Media Plaza
Woensdag 10 november 2004
15:00-19:00

Via het internet kan logistieke informatie tegenwoordig snel en compleet ter beschikking worden gesteld. Deze informatie geeft de transportplanner op de thuisbasis de mogelijkheid om direct beslissingen te nemen bij onverwachte veranderingen op de planning, een retourvracht te accepteren en direct toe te wijzen. Soms is het echter lastig om direct een beslissing te nemen inzake een bepaalde aanpassing, omdat de kennis over alle mogelijkheden niet direct ter beschikking is. Dit geldt zeker voor een chauffeur onderweg, die over de radio bijvoorbeeld wordt geconfronteerd met een filemelding of wegafsluiting. Er is in de transportwereld een latente behoefte aan een soort informatiedienst, die dit soort onverwachte ontwikkelingen signaleert en tegelijkertijd uit een database van mogelijkheden het beste alternatief selecteert.

Welke vragen zullen behandeld worden?
Wat uit het nieuwe en overweldigende aanbod van mobiele logistieke systemen is het meest interessant voor de sector?

Voor wie is de workshop bedoeld?
Deze workshop is bedoeld voor managers en beslissers bij verladers, logistieke dienstverleners en transportondernemers. Deze workshop is niet bedoeld voor (IT-) consultants.

Een inhoudelijke bijdrage leveren?
Wilt u een inhoudelijke bijdrage leveren aan dit evenement of heeft u een interessante interactieve demo, neemt u dan contact op met Jim de Haas, telefoonnummer 030 - 291 4112 of via e-mail jim.dehaas@mediaplaza.nl.

Wat zijn de voorwaarden?
Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers per workshop, dus wees er snel bij en schrijf u nu kosteloos in. Indien u door omstandigheden niet aanwezig kunt zijn verzoeken wij u vriendelijk dit uiterlijk twee weken voor datum van de workshop te melden. Bij te laat afmelden of zonder bericht afwezig zijn brengen wij EUR100 voor facilitaire kosten in rekening.
Deze workshop maakt deel uit van het programma 'Concurreren met ICT Competenties' van het Ministerie van Economische Zaken en wordt u aangeboden door Media Plaza in samenwerking met Syntens en Senter.