Gemeente Capelle a/d IJssel

Weet Welke Weg surfbaar is op Internet

Het logo van BSN

Surfen op Internet is leuk. Maar als je een werkstuk of spreekbeurt moet maken is het toch lastig om betrouwbare informatie te vinden op Internet. Welke zoekmachines gebruik je en hoe? Op woensdag 10 november van 13.30 tot 15.30 uur organiseert de Openbare Bibliotheek in het computerlokaal van het ROC Zadkine aan de Dakotaweg de internetworkshop Vindjesu(r)f.

Tijdens deze workshop leer je spelenderwijs een aantal zoekmanieren en zoek je zelf naar antwoorden op Internet. De les wordt afgesloten met een internetquiz. Na afloop krijg je een surfdiploma en een tegoedbon om gratis een half uur te internetten in één van de bibliotheekvestigingen in Capelle. Zit je in de wijk Oostgaarde op school in groep 6, 7 of 8? Schrijf je dan snel in! Dit kan op basisschool De Octopus en bij het CIC in de hoofdvestiging van de bibliotheek aan het Stadsplein. Deelname kost slechts 1,--. Maar let op: er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen, dus VOL = VOL!

Deze activiteit wordt aangeboden in het kader van de Brede School Netwerken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Wesseling of mevrouw Pegels, telefoon 010-4503244 of 010-4583966, e-mail: