Tiscali

Tiscali automatiseert als eerste overstappen van netwerk

Najaarsactie vol primeurs deze week van start

Utrecht, 10 november 2004 Tiscali Nederland, onderdeel van één van Europa s grootste internetcommunicatiebedrijven, is de eerste internet service provider in Nederland die particuliere en zakelijke gebruikers in staat stelt eenvoudig en naadloos over te stappen naar een andere provider. Zowel via de site www.tiscali.nl als via www.overstappendoejezo.nl kunnen niet-Tiscali-abonnees volledig geautomatiseerd overstappen naar Tiscali ADSL.

De actie volgt het besluit van OPTA van 6 mei 2004 in een geschil tegen KPN dat overstappen tussen providers met een onderbreking van dienstverlening van maximaal een uur mogelijk moet maken. Voorheen kon dit meer dan 6 weken duren. Tiscali heeft inmiddels diverse geautomatiseerde overstappen gerealiseerd en biedt niet-Tiscali-abonnees vanaf nu de mogelijkheid om gratis en eenvoudig over te stappen naar Tiscali ADSL.

Snelheidsverhoging
Het initiatief maakt deel uit van Tiscali s najaarsactie die vorige week van start is gegaan. Onderdeel van de najaarsactie is een verdubbeling van de snelheden van Tiscali s ADSL-abonnementen via het eigen netwerk. Iedereen die voor 1 maart 2005 een ADSL-abonnement afsluit via het netwerk van Tiscali krijgt een gratis snelheidsverdubbeling, een niet goed, geld terug garantie , geen datalimiet*, een gratis modem t.w.v. EUR 69,00 en betaalt geen aansluitkosten (t.w.v. EUR 74,95).

Het basis ADSL-abonnement van Tiscali ADSL Start is ook verkrijgbaar als 2-jaarsabonnement voor EUR 14,95 per maand. Bij dit abonnement geldt ook: gratis modem, géén aansluitkosten en een niet goed, geld terug garantie .* De najaarsactie betreft de Tiscali ADSL-abonnementen op het eigen Tiscali-netwerk. Op de Tiscali ADSL-abonnementen op het netwerk van KPN geldt een gratis modem.

ADSL-wijzer
Tiscali heeft bovendien als een van de eerste de ADSL-wijzer geïntroduceerd. De Tiscali ADSL-wijzer maakt een prijsvergelijking van de 7 grootste ADSL providers mogelijk. Op www.adslwijzer.tiscali.nl kunnen consumenten snel en eenvoudig zien welk abonnement voor hen het voordeligst is en wat zij kunnen besparen ten opzichte van hun huidige abonnement.

Over Tiscali B.V.
Tiscali B.V. is de Nederlandse dochter van Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), the Internet Communication Company . Tiscali biedt breedband- en inbelinternettoegang voor consumenten en zakelijk gebruik, innovatieve communicatiediensten en content. Op 30 juni 2004 had Tiscali 7,9 miljoen actieve gebruikers en was het aantal breedbandabonnees gestaag gegroeid tot 1,44 miljoen. De corporate website van Tiscali is www.tiscali.com . De Nederlandse website van Tiscali is www.tiscali.nl



Tiscali